Христо Стоичков говори дълго за испанското издание Relevo. Предлагаме и

...
Христо Стоичков говори дълго за испанското издание Relevo. Предлагаме и
Коментари Харесай

Ицо за Боби Михайлов: Още е с перука, не си заслужава да говоря с него

Христо Стоичков приказва дълго за испанското издание " Relevo ". Предлагаме и другата част от изявлението му, където се върна към спомените от Световното състезание в Съединени американски щати през 1994 година. 

" Беше прелестно. Този тим играеше дружно от доста години. Балъков, Лечков, Трифон Иванов, който игра в Бетис, да почива в мир, Костадинов... Имахме огромен шанс, че това потомство израснахме дружно от доста дребни. С изключение на вратаря Михайлов и Сираков, които са с три-четири години по-големи от нас. Беше ни доста елементарно да четем един мач: по кое време би трябвало да пресираме, какъв брой би трябвало да пресираме, да се връщаме обратно, с цел да се пазиме, да търсим контраатаки... Ние сами контролирахме играта. Но ние страдахме доста като тим. Бях един от най-младите, които влизаха в този български тим. През 1987 година През 1988 година оставихме опцията да играем на Европейско да ни се изплъзне. През 90 година не играхме в Италия на Световното. Дори през 92-ра в Швеция загубихме три значими дуела. Последното предизвикателство беше 94-а в Съединените щати.

Провалихме се в предходните два мача, две равенства тук в София, вкъщи, които трябваше да спечелим. Французите също се провалиха, губейки вкъщи против Израел с 2:3. Това беше Франция на Десайи, Дешан, Блан, Папен, Кантона, Дюгари, Жинола... Страхотен тим. Петелът стартира да пее, само че се озова във фурната. Победихме ги вкъщи в последния мач. Невероятно.

Тялото има потребност от наслада. Да, играхме карти. Който искаше да пуши, пушеше. Ако сте желали бира, сте я взели. Не можете да мислите за мач, който се организира през три дни всяка минута от деня. Сбъркахме, несъмнено, и всички бяха уплашени от това. Ходех с жена ми от самото начало, други сътрудници ходеха с дамите си, с приятелките си. Играли карти? До басейна? До басейна. Кога ядем? В три? В три часа закусваме? В три през нощта. В три през нощта закусихме. Но всеки знаеше какво би трябвало да направи на терена и не също имахме качество. Трифон за мен един от най-хубавите за това време. Игра за Бетис, игра за Бургос, в Австрия, с националния тим... Много му се любувах. Много ми липсва.

Дали Михайлов носи перука? Да, към момента я носи, в този момент е дребна по-голяма. Не съм приказвал с него от доста години, не си коства ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР