Христо Стефанов, по-известен като Ицака, е един от най-свежите родни

...
Христо Стефанов, по-известен като Ицака, е един от най-свежите родни
Коментари Харесай

Щур, весел и цветен: Ицака говори за гаджета и печелят ли се пари от гейминга в България

Христо Стефанов, по-известен като Ицака, е един от най-свежите родни инфлуенсъри, само че той е освен интернет звезда, само че и артист, артист и безпределно надарен човек. Ицака е една от най-големите Youtube звезди дружно с Павел Колев, с който работят дружно. Актьорството обаче също заема огромна част от живота на Ицака, а с Андреа Банда Банда даже са се снимали дружно в сериал, където са били гаджета и са имали буйна сцена, описаха двамата в новата поредност на Vbox7 - PODCAST7. 

Виж още: Кой е най-големият комплимент, който е получавала Михаела Филева? Отговорът ще ви изненада!

 

Ицака обаче е прям и сподели, че сега имат малко усложнения със снимането на видеа, тъй като изискват много средства, а поради това са ги понижили малко, само че не престават да качват други свежи клипчета. Сега се е фокусирал върху гейминга и стриймва по какъв начин играе игри по осем часа на ден. Гаджетата са малко на назад във времето, като Ицака призна, че е скъсал с приятелката си, само че се усеща доста добре и всичко е наред. Геймингът не е била повода за раздялата, а много други неща.

Виж още: По-искрена от всеки път: Биляниш за депресията, диетите и по какъв начин те приема сътрудникът, когато имаш дете 

Най-любимата му игра е GTA и в този момент му следва да се ожени в играта, като по-интересното е, че хората, които вземат участие в този онлайн свят, са същински. Не, не бързайте с другите изводи - става въпрос за женитба сред персонажите в играта, с които играят действителни хора.

" Ние не се познаваме в същинския живот, само че играта е като филм ", споделя Ицака. В момента точно GTA се оказва най-популярна за стриймване и се гледа от много хора. Ицака стриймва много от игрите във Фейсбук, където се оказва, че заплащат. " Има хора, които са на заплата, с цел да стриймват. И ние сме по този начин ", само че има хора, които качват единствено видеа за избран интервал и печелят също пари по този начин, а освен от стрийминг. 

Виж още: Да не знаеш кой си и накъде отиваш: Странната история на Наум Шопов

Геймингът и видеата не са единственото занятие на Ицака. Оказва се, че сега работи по огромен план, който ще съставлява къща за инфлуенсъри. Идеята е да има 14 известни участници, които да бъдат в една къща. Всеки ще отпада последователно с разнообразни провокации и гласоподаване, а спечелилият печели огромната премия - 15 хиляди лева Всичко е още план и Ицака търси рекламодатели, само че е убеден, че рано или късно ще реализира концепцията си. 

Във видеото горе вижте и още от диалога на Андреа и Ицака.

Изображение: https://www.instagram.com/hristagram/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР