Христо Шопов е в обтегнати отношения със сина си Наум.

...
Христо Шопов е в обтегнати отношения със сина си Наум.
Коментари Харесай

Христо Шопов: Нямам планове да правя общи неща със сина си 


Христо Шопов е в обтегнати връзки със сина си Наум. Младият артист призна, че няма скорошни фотоси с татко си, тъй като въобще не са близки. Разривът в връзките им е пристигнал през последните няколко години, писа „ Уикенд “. Татко Христо по никакъв начин не одобрил, че наследникът му изостави медицината и се занимава с инфлуенсърство и снимане в сериали и риалити стратегии. Най-вероятно това е главната причина за отдалечаването на татко и наследник. Чепатият темперамент на огромния артист също съдействал за студените им връзки.

„ Винаги съм харесвал татко ми като артист. Смятам, че най-емблематичните му функции в киното са „ Маргарит и Маргарита ” и „ Вчера ”. На мен повече ми хареса във втория, тъй като в него става дума за другарството, разгърнато в доста забавен за мен аспект. Но да вземем за пример и в „ Страстите Христови ” играе доста добре. Като татко е непоколебим, обран. Винаги съм бил горделив с него, тъй като се старае доста и в работата, и в фамилията. Когато още в 11 клас трябваше да избера дали да се занимавам с актьорство професионално той и майка ми, както и дядо ми изцяло поддържаха избора ми и бяха доста щастливи “ – съобщи преди години звездният правоприемник, само че през днешния ден нещата не са толкоз безоблачни.

Наум признава, че е доста непосредствен с майка си Мариана Станишева и тя е един от главните „ стълбове в живота “ му. Мариана работи като кастинг шеф в американски продукции, които се снимат у нас. Станишева постоянно пътува по почивки със сина си и половинката му Теа, само че мъжът й Христо не може да бъде видян в тяхната компания, а повода се крие във влошените връзки с водещия на риалити шоуто „ Ергенът ”.

„ Нямам проекти да върша общи неща дружно със сина си, тъй като той не е сценичен артист. За да се занимава човек с театъра, би трябвало наложително да е минал през сериозна школа като НАТФИЗ. Телевизията и киното са нещо друго. Не споделям, че там е по-лесно, просто е друго “ – съобщи Христо Шопов, като се опита сякаш тактично да разяснява за какво няма да го забележим със сина си на една сцена. Шопов-старши не играе единствено на театралната сцена, а се снима и във филми, както и в няколко сериала, само че очевидно и там не възнамерява да застане до наследника си.

Близки до огромния гений не крият, че той има много сложен темперамент и поддържа връзка с малко хора, не прави компромис и с околните си, които също постоянно попадат под ударите на рецензията и егото му.

Шопов-младши се съгласява за първи път да взе участие в български сериал поради самата тема в него – въпреки всичко следва медицина и му е забавно по какъв начин ще се оправя като доктор пред камерата. До това се стига, откакто един ден получава позвъняване по телефона от продуцентите на сериала. Те го питат дали би желал да се включи в него. Но не влиза в облика от раз, а минава през три прослушвания. В началото Наум твърдо заявяваше, че медицината е неговата фантазия, само че славата му се услади и реши да замрази упоритостите си да е хирург.

„ За момента нямам проекти да се занимавам с медицина “, изясни дипломираният доктор преди към 2 години и не пожела да се включи като доброволец в тежката коронавирус рецесия, която бе превзела станата ни единствено до преди борени месеци. Водещият на „ Ергенът “ обаче добавя, че е подхванал всички нужни стъпки, с цел да не загуби правата си, в случай че някой ден реши още веднъж да облече лекарската престилка.

Теа и Наум постоянно търпят рецензии, тъй като избраха по-лесния път и се насочиха към снимането на влогове и реклами в инстаграм. Двойката натрупа негативи, тъй като и двамата надалеч не са глупави, като по-голяма част от така наречен „ инфлуенсъри “, само че отблъскват с видеата, наблъскани с промотиране на разнообразни артикули.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР