Христо Петков е един от най-интересните актьори на българската сцена.

...
Христо Петков е един от най-интересните актьори на българската сцена.
Коментари Харесай

В какво се крие успехът на кримидрамата „Дяволското гърло”?

Христо Петков е един от най-интересните артисти на българската сцена. Героите му са комплицирани и спорни. Играл е в пиеси на Гогол, Шекспир и Чехов. Зад гърба му са персонажи като Юда и Бенковски. В киното прави запаметяващи се функции в шлагери като „ Дзифт ” и „ Възвишение ” , а най-новото му екранно преобразяване е в престъпния сериал „ Дяволското гърло ” по NOVA.
 
„ Не бих определил Асен като неприятното ченге. Просто има по-изявено възприятие за независимост от брат си. Не го схващам като неприятен. Може би по този начин излиза поради някои от сцените в сериала ”, показа артистът за своя воин в „ Дяволското гърло ” в „ Събуди се ”.
 

„ Асен е забавен облик, тъй като е доста спорен. Затова е забавно да го играеш. Всеки артист обича да играе функции, които не са нито в черно, нито в бяло. Той има доста несъгласия в себе си, които са свързани и с детството му, и със фамилията му, а и със самия него. Колкото и почит да всява, в него има огромна доза боязън, както и у брат му. Без да издавам детайлности, мога да кажа, че Мия и Филип няма да се оправят със случая без помощта на Асен ”, загатна Христо Петков за развиването на сюжета в първата по рода си в родния ефир българска престъпна драма.
 
„ Обичам да вървя в планината. В Родопите беше доста хубаво. Обичам и Рила, и Пирин, само че Родопите са особена планина. Магична. Мисля, че тъй като всички бяхме там дружно толкоз дълго време, е една от аргументите сериалът да има този триумф. Защото в случай че бяхме в София, има доста други неща, с които да се занимаваш. Имахме опция да се концентрираме върху това, което вършим и да сме отдадени на него. Абсолютно всички в екипа станахме доста близки. На втората седмица бяхме като едно семейство ”, разкри още артистът.-->

Очевидно екипът толкоз е бил обхванат от историята, че някои от сцените са били действителни, а не актьорска игра. „ Шамарът, който ми зашлеви Васил Банов в сериала, беше същински. Той е доста респектиращ и недопечен артист. Впечатлен съм от това, което прави ”, показа Христо Петков.
 

„ Много добре се стегна възелът в сюжета към тези убийства. Тепърва ще се разплита. Но мисля, че не килърът е най-съществен в историята, а по какъв начин ще се разплете тази история, тъй като всички са свързани с тези убийства. Абсолютно всички имат пръст в тази работа ”, загатна артистът за развиването на мистерията в „ Дяволското гърло ”.
 
Не пропускайте идващия епизод на „ Дяволското гърло ” на 9 май от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на  и на формалната страница на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР