Христо Иванов се съгласи с всичко в споразумението. Атанас Атанасов

...
Христо Иванов се съгласи с всичко в споразумението. Атанас Атанасов
Коментари Харесай

Рая Назарян: ПП-ДБ знаеха, че Габриел ще отиде с пълна папка при президента

Христо Иванов се съгласи с всичко в съглашението. Атанас Атанасов бе в залата. Аз пред медиите споделих, че съглашението е утвърдено от Христо Иванов и подписано от Мария Габриел. След това показах, че няма подписи на другите водачи. Не съм казвала, че Иванов го е подписал. Това посочи пред БТВ депутатката от ГЕРБ Рая Назарян. Тя е част от преговорния екип на ГЕРБ. Увери, че от ПП-ДБ са знаели, че Мария Габриел ще отиде с цялостна директория в президентството. 
Прочетете още
Тя изясни, че е обсъждали съглашението за взаимно ръководство с Христо Иванов в неделя. В залата бил и Атанас Атанасов, само че не ѝ министър председателят акад. Николай Денков. Иванов се съгласил с всичко. Постигнали сделка да няма период за промените в службите и правосъдната система.

Бойко Борисов не се е месил в имената на министрите, остави ги на Мария Габриел, уреви Рая Назарян. Чаровната юристка добави, че извинението на Асен Василев освен не стига, само че даже през вчерашния ден той е добавил нови обиди към Габриел. 

Те знаеха имената, обсъждани са 10 дни. Имаше разногласия единствено дали Тодор Тагарев да остане в защитата и за Александър Йоловски като електронен министър. Там мотивът бе, че той подал сигнал против Кирил Петков. " Разбира се, че знаеха, че ще отидем при президента с цялостна директория ", уточни Назарян. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР