Христо и Асия са шампиони на България по спортни танци

...
Христо и Асия са шампиони на България по спортни танци
Коментари Харесай

Какво да очакваме от малките танцьори на благотворителния полуфинал на „България търси талант“

Христо и Асия са първенци на България по спортни танци за 2002 година в категория " Латиноамерикански танци до 9 година ". Те ще бъдат на сцената на „ България търси гений “ в неделя, когато отвън конкурсната част ще танцуват пред цяла България в чест на Наско. Танцът им се споделя „ Наско и другари “.

Снимка: bTV

Вторият полуфинал онлайн в седмия сезон на “България търси талант” – тази неделя, 16 май, от 20 ч., ще бъде благотворителен, а bTV Media Group ще подари приходите си от sms-гласуването на феновете на школата по спортни танци “Импулс – Велинград 2002”. Това е клубът, в който танцуваше един от незабравимите участници в този сезон на предаването - 18-годишният Атанас Клечаров, който беше единственият танцуващ човек с Даун в Европа, съгласно неговата треньорка - Мая Кондарева. Именно с помощта на нея, Наско и партньорката му Алис превзеха огромната сцена на „ България търси гений “, където се показаха чудесно и получиха заслужени четири “да” от журито. За страдание, техният танц се оказа последният под светлините на прожекторите за 18-годишния Атанас, който по-късно, откакто фотосите за предаването завършват, се разболява терминално.

Снимка: bTV

Тежката, само че в това време вдъхновяваща история на Наско съумя да допре феновете на bTV и надалеч надмина границите на шоуто, а силата, геният и усмивката на специфичното момче плениха освен сърцата на приятелите му, само че и на всички пред екраните. С вълшебния си танц с Алис, Наско сподели на дребни и огромни, че геният може да бъде открит и развъртян на всички места, стига той да получи поддръжка, отношение и приемане. Ето за какво дарените средства, които ще бъдат събрани от sms-гласуването във втория полуфинален концерт, ще се употребяват за закупуване на костюми, специфична екипировка и подкрепяне на надарени деца в потребност в танцовата школа, а самодейността се осъществя като част от обществено виновния план на bTV Media Group “Добрият пример”.

В благотворителния полуфинал в неделя, феновете на bTV ще могат да гласоподават за своя любимец и в това време да поддържат школата по танци от Велинград. 12 необикновено надарени участници ще завладеят сцената на шоуто, само че единствено двама от тях ще продължат напред към финала. Там те ще премерят сили с 5-имата носители на Златен бутон и още с Мерт Дерменджиев и Евгения Кринчева, които към този момент се пребориха за място на финала.

Още любопитни и трогателни истории от " България търси гений " може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР