Християна Лоизу не иска да вижда бившия и на снимка! Победителката

...
Християна Лоизу не иска да вижда бившия и на снимка!
Победителката
Коментари Харесай

Бомба: Ето я шокиращата причина за раздялата на Християна Лоизу и Боби Стар!

Християна Лоизу не желае да вижда някогашния и на фотография!
Победителката в Х Фактор, гласовитата Християна Лоизу, неотдавна приключи дълга и сериозна връзка. Кипърката бе обвързана и бясно влюбена в журналиста Борислав Борисов, прочут като Боби Стар. Двамата стигнаха до такава степен, че даже се сгодиха публично. Но изведнъж… провал! Всичко отиде по дяволите.
 Християна Лоизу
Боби Стар накичил Християна Лоизу с рога

Близки до певицата разкриха коя е повода за раздялата им, защото тя самата е прекомерно уклончива и не дава пояснения. А и по какъв начин да даде, откакто се оказа, че Боби й е поставил няколко красиви, дълги и разклонени рога?!

На процедура Боби Стар се прочу около серията си изявленията със скандални силиконки и бръмчалки в Тубата, една от които бе фрапантната Андреа Иванова от Бургас, позната като бургаското Барби. Именно с подобен жанр дами той съгрешил не един или два пъти, а скромната Християна не подозирала даже.

Примамен от „разчупените“ гърли, Борислав почнал да счита годеницата си за прекомерно скучна и надали не задръстена в леглото. „Християна е нежно и благо момиче, което хабер си няма от врътките и чалъмите, с които силиконовите каки ловят мъжете. А откакто му приложиха тези хватки на процедура, Боби полудя и ги подкара наред“, разкриват близки до Лоизу източници.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР