Християн Гущеров свършва парите! Милионерският наследник изпадна в тежко финансово

...
Християн Гущеров свършва парите! Милионерският наследник изпадна в тежко финансово
Коментари Харесай

Гущеров свършва парите

Християн Гущеров свършва парите! Милионерският правоприемник изпадна в тежко финансово състояние, откакто семейството му спря издръжката, написа в. "България Днес ".

За паричните усложнения на Гущеров се заприказва още преди две години, само че тузарският метод на живот, който води младежът, бързо разсея подозренията. Хора, осведомени от близко с делата му, описват, че Християн натрупал отговорностите, откакто вземал заеми. Дълговете се натрупали от ден на ден и повече, а той не смогвал да ги погасява, кълнат се близки от неговото обграждане.

Финансовите несгоди стартират още по времето, когато Гущеров е женен за фолкпевицата Мария. Скъпите пътувания и стотиците дарове скорострелно стопяват сметката на младежа. Покрай немотията свадите сред Християн и Мара Отварачката стават все по-често събитие, а изпълнителката стартира да се оглежда за надалеч по-състоятелни мъже. Така се стига и до окончателната им разлъка.

След няколко мимолетни връзки, които също костват много пари на Гущеров, той се кротна в обятията на плеймейтката Светлана Василева. През лятото на предходната година двамата подписаха брак, а сега са в очакване на първото си дете - момиченце. Новата госпожа Гущерова също получава великодушни дарове, които още повече изтъняват джоба на милионерския правоприемник. Преди малко повече от година Василева беше ощастливена с мощен бляскав джип, който по неофициална информация е на лизинг и не е нейна благосъстоятелност.

Щедро хвърчат пачки и по време на пътуванията им зад граница. Макар да не употребяват аероплан и да не вървят на екзотични дестинации, Гущеров и изгората му постоянно избират най-тузарските хотели, където една нощувка стига до няколко хиляди лв..

Натрупванията от разноски водят до такава степен, че Гущеров залага имението си в столичния квартал Бояна, с цел да получи сериозна сума пари. Връщането на средствата съществено го затруднява и съществува действителен риск един ден младежът да загуби парцела си. Надеждите му евентуално са семейството му да се намеси и да не разреши къщата да отиде в непознати ръце. Въпреки компликациите Светлана е неразделно до обичания си и ще направи и невъзможното, с цел да му помогне да се пребори с ситуацията.

Въпреки че Гущеров е на няколко крачки от банкрута, той продължава да разчита на защита и водачи, както и да се придвижва със скъпи коли. Той е безапелационен пред другари, че няма да се откаже от благините и желае да поддържа висок стандарт на живот.

"Огромна тайнственост е какво работи Гущеров. Има ли някакъв бизнес, от кое място изкарва пари? Но е реалност, че много време съумява да оцелява и да бъде обкръжен от красиви дами ", чудят се негови познати, които нямат пояснение за делата му. Всеизвестен факт е, че Гущеров си стои най-вече у дома и не обича доста да излиза на обществени места.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР