Христина Бурдашева ще оглави дирекция „Правна и регулаторна политика” в

...
Христина Бурдашева ще оглави дирекция „Правна и регулаторна политика” в
Коментари Харесай

Христина Бурдашева ще оглави дирекция „Правна и регулаторна политика” в А1

Христина Бурдашева ще оглави дирекция „ Правна и регулаторна политика” в А1. Тя става част от екипа на телекома от 12 август 2019 година

Христина е с повече от 15 години опит в региона на правото, корпоративната нравственос и протокол, и отбраната на данните. Преди да се причисли към А1, тя заема длъжността основен юрист за Румъния, България и Източна Адриатика и началник по правните въпроси на отбрана на персоналните данни за Европа в Mondelēz International, и е част от лидерския екип на Mondelēz за Югоизточна Европа. Професионалният ѝ опит преди този момент включва управителни позиции в редица интернационалните компании, измежду които KMG International (бивша Rompetrol Group).

С привличането на човек от друга промишленост А1 търси друг взор върху бизнеса, който ще помогне на екипа да бъде още по-бърз и потребителски насочен в работата си. Това е следващата стъпка от тактиката на компанията, ориентирана към усъвършенстване на работата и ускорение на процесите по взимане на решения.

„ Радвам се, че ще имам опция да работя в динамичен бранш като телекомуникациите, където нещата непрестанно се трансформират и разкриват нови благоприятни условия пред обществото. Надявам се, че моята експертиза и опит ще бъдат от изгода за една от най-утвърдените и разпознаваеми марки у нас – А1”, показа Христина Бурдашева.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР