Храни за супер слънчев тенЛятното слънце е прекалено хубаво, за

...
Храни за супер слънчев тенЛятното слънце е прекалено хубаво, за
Коментари Харесай

Храни за супер слънчев тен

Храни за супер безоблачен загар
Лятното слънце е прекомерно хубаво, с цел да го заобикаляме. Въпреки че сме наясно, че слънцето може да повреди кожата ни, към момента вършим всичко допустимо, с цел да получим хубав загар. Ние носим слънцезащитни артикули и оставаме на слънце допустимо най-дълго, отиваме в кабини за загар, даже използваме подправени спрейове, с цел да накараме кожата да наподобява прелестно на слънце. Но знаехте ли, че някои храни в действителност могат да оказват помощ да се насърчи тенът? Вярно е.

foodpanda подбра храните, на които би трябвало да акцентираме, когато сме на море.

Моркови- евентуално към този момент сте чували за многото изгоди за кожата ви от яденето на моркови. Когато се ядат сурови, морковите резервират всичките си потребни свойства.

Яйца- Яйчните жълтъци са с високо наличие на витамин А, значим витамин за кожата

Манго- Мангото съдържа тонове витамин А, повече от всеки различен плод!

Вода- макар че водата не съдържа витамин А, тя към момента е значима за кожата ви. Телата ни са към 60 % вода, с цел да може тя да действа вярно.

Сирене- Сиренето има високи равнища на селен, което освен оказва помощ да се предпазите от слънчево изгаряне, само че и оказва помощ да се оцветите по-добре, както и да забавите цялостното стареене на кожата си.

Спанак- Въпреки че може да не мислите, че спанакът е добър за нещо друго с изключение на за сърцето ви, това също е отлично за поощряване на тена ви. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР