Храната помага не само на стомаха, но също така гарантира,

...
Храната помага не само на стомаха, но също така гарантира,
Коментари Харесай

За повече сила наблегнете на повече спаначена супа

Храната оказва помощ освен на стомаха, само че също по този начин подсигурява, че живеем здравословен и деен живот. Що се отнася до ястия, които освен задоволяват душата, само че и са питателни, спаначената чорба несъмнено оглавява листата. Ето по какъв начин да си приготвите такава в няколко лесни стъпки:

Стъпка 1

Загрейте 1 супена лъжица масло в тиган и прибавете 1 дафинов лист, 1 нарязан лук и скилидка чесън. Задушете за няколко минути.

Стъпка 2

Добавете куп листа спанак (старателно измити и без стъбла) в тигана. Гответе на междинен огън, до момента в който се свият. Извадете дафиновия лист и прехвърлете спанака в блендер. Може да употребявате и пасатор.

Стъпка 3

Пасирайте листата, с цел да извършите пюре, и прибавете малко вода към тях. Прехвърлете това в тенджера и прибавете ½ чаша мляко.

Стъпка 4

Добавете сол на усет, последвана от щипка черен пипер на прахуляк и захар. Сега прибавете 1 чаена лъжичка прясна сметана. Смесете 1 супена лъжица царевично брашно с ¼ чаша вода и прибавете тази примес. Гответе няколко минути на междинен огън и сервирайте супата гореща.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР