HR специалистите все повече трябва да се грижат за чувството

...
HR специалистите все повече трябва да се грижат за чувството
Коментари Харесай

Фирмите вече залагат на персонализирани придобивки

HR експертите от ден на ден би трябвало да се грижат за възприятието за принадлежност, чиновниците да видят бъдещето си в самата компания.

Фирмите към този момент залагат повече на  персонализирани придобивки, съгласно ползите на хората , които работят.

За бизнеса, а и за чиновниците от значимо значение са не само  информацията и данните, само че и разбора им . За фрагментите да вземем за пример - да предскажат до каква степен сполучлив би бил даден бизнес.

Фирми вкарват по-кратка работна седмица

При динамичността на пазара на труда и нововъзникващите потребности се оказва, че се създават  нови работни позиции, за които още няма образование в учебните заведения и вузовете . В този смисъл все по-съществен е приносът на  стажантските стратегии .

Това разяснява пред БНР-Радио София  Емил Минев, член на Управителния съвет на Българска асоциация за ръководство на хора .

 istock istock
Ковид пандемията много промени метода на работа, добави специалистът. Компаниите от ден на ден гледат да усъвършенстват благосъстоянието на чиновниците, и то съгласно самостоятелните потребности.

Едно от най-силните качества за HR експертите е умеенето за бързо учене, адаптиране към средата и бизнес водачите, акцентира Минев. Колегите му е добре да познават и правят оценка компаниите, само че още по-важно е да разпознават хората, подобаващи за професионализма и културата на съответната компания.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР