Хотели в британската отвъдморска територия, островите Търкс и Кайкос, привличат

...
Хотели в британската отвъдморска територия, островите Търкс и Кайкос, привличат
Коментари Харесай

Остров привлича туристи с малки кученца

Хотели в английската отвъдморска територия, островите Търкс и Кайкос, притеглят туристи, като им оферират бели пясъци, изумрудени води и компанията на... дребни кученца.
 
Формулата очевидно е печеливша, защото тази дестинация отбелязва рекордна посещаемост в последно време. На туристите се предлага компанията на неотдавна избавени палета от локални доброволци, другари на животните.

Posting in honor of being included in @teenvogue @bustle and @buzzfeed articles with this adorable lil pup Bailey ⭐️ Never walk alone, adopt a buddy. #potcakeplace

Публикация, споделена от Sarah Wermers (@sarahwermers) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 
Всеки може да си поиграе на воля със симпатичните четириноги, а при предпочитание те могат да бъдат осиновени.
 
Местният център всяка година избавя към 500 бездомни кучета от островите. Тези животни, които от дребни привикват с добротата на хората, стават също отзивчиви и предани. Така те по-лесно могат да попаднат в приемно семейство.

@potcakeplacek9rescue, I love u

Публикация, споделена от Spence Atkins (@spenceatkins) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 
Собственичка на центъра е Джейн Паркър-Роув. Тя си спомня, че преди откриването на заведението преди 7 години, бездомните кучета по плажовете са се страхували от хората и по всякакъв начин са избягвали контактите с тях. Но Джейн знаела каква мощна връзка може да се откри сред индивида и неговия най-хубав другар. Тя съставила направления за разходки по плажовете на туристи и локални поданици с четириногите.

mi amor

Публикация, споделена от Caroline Dannemiller (@carolinedannemiller) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 
Желаещите за кучешка компания към този момент са толкоз доста, че се извиват дълги опашки два часа преди отварянето на центъра.
 
Сътрудниците организират инструктаж с краткотрайните стопани на животните, тъй че те да не прегреят под мощното слънце. Специалистите акцентират, че това не е елементарна разходка - тя би трябвало да е от изгода както за индивида, по този начин и за кучето.

Imagine spending the day on a beautiful beach looking after abandoned puppies
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР