Хотел на територията на екзотичния карибски остров Аруба предлага нестандартна

...
Хотел на територията на екзотичния карибски остров Аруба предлага нестандартна
Коментари Харесай

Луксозен хотел в Аруба търси инфлуенсър, който да отседне безплатно там

Хотел на територията на екзотичния карибски остров Аруба предлага ексцентрична услуга – заплаща на един от гостите си, с цел да отседне там. Всъщност, концепцията се заражда още през 2022 година, когато Boardwalk Boutique Hotel Aruba разгласи, че търси основател на наличие, който да живее в хотела за месец, като споделя отзивите си в обществените мрежи.

След хиляди кандидатури екипът нае Тес Гердеман, известна още като @travelingxelmundo, да извърши ролята.

Boardwalk беше моят дом надалеч от вкъщи за повече от месец, където в действителност се усещах като локален гражданин, който пече риба на барбекюто във вътрешния си двор. Люлеех се в хамака си, до момента в който четях хубава книга “, споделя Гердеман.

Според изказване, предоставено на Travel+Leisure, позицията още веднъж ще бъде отворена за основатели на наличие, които желаят да останат в хотела за едномесечно престояване. Освен това на индивида, определен да извършва тази роля, ще му бъдат обезпечени самолетни билети, както и кола чартърен.

В подмяна основателят на наличие би трябвало да направи фотоси и видеоклипове, които показват лукса, който предлага марката, както и всички завършения, в които могат да се впуснат посетителите на Аруба.

Човекът, който бъде определен за позицията, ще живее в няколко от стаите на хотела, в това число една от неговите casitas, която има частен двор, в който има барбекю и хамак. Ще бъде обезпечен и достъп до двата басейна на хотела, неговия СПА център, ресторант, кафене и частен плаж.

Развълнувани сме да предлагаме тази невероятна опция още веднъж “, сподели Шари Сийлд, управител продажби и маркетинг в Boardwalk Boutique Hotel Aruba. „ Миналогодишното съдействие с Тес беше голям триумф и получихме извънредно позитивен отговор от нашите посетители и почитатели. Нямаме самообладание да забележим какво ще измисли тазгодишният основател на наличие, с цел да покаже нашия хотел и нашия остров “.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР