ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Имате цял един ден, в който изцяло може

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Имате цял един ден, в който изцяло може
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Пълно удоволствие от живота за една от зодиите днес. Лоши новини за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие - другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание - помислете за това като за късмет да си отдъхнете. 

 
Телец
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля.

Близнаци
Днес бъдете деликатни и не бързайте, когато би трябвало да вземете някакво решение, касаещо сферата на нежните усеща. Може много крепко да сгрешите, оценявайки нечие отношение към Вас и в следствие да попаднете в доста глупава и ужасно неловка обстановка. По-добре е във всичко да демонстрирате успокоение и безчувственост. Не би трябвало да мислите, че по подобен метод изпускате единствения и несравним миг за пояснение - той още не е настъпил.

Рак
За дълго ще запомните Вие и Вашия обичан човек този ден, тъй като тъкмо през днешния ден ще се случи нещо доста значимо и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „ доста ” - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се схващат от веднъж. Пък и време имате премного.

Лъв
Вие сте доста общителни и също толкоз обаятелни, по тази причина денят дава обещание да бъде много великодушен на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте удобния миг за себе си и за хора, с които бихте желали да възобновите околните връзки. Околко обяд ще се наложи да се занимавате с много уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на лимита. Препоръчителна е спокойна отмора, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
Днес ще се наложи да кажете на своя обичан човек за нещо не изключително радостно и прелестно, което, естествено, не може да го зарадва, а дори в противен случай – да го докара до сълзи и нервозен срив. Постарайте се да извършите това оптимално меко и тактично.

Скорпион
Днес е един от тези дни, когато, в последна сметка, може да намирате ентусиазъм в неприятностите. Някъде надълбоко у Вас дреме неспокойна убеденост, и е задоволително единствено една искрица, с цел да се пробуди за живот и да се покаже пред целия свят. Този ден може да се окаже за Вашата персона преломен миг. При съществуването на нужния пусков механизъм, скоро ще навлезете в ново и вълнуващо пространство. По-често нарушавайте своята нормална рутина!..

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас доста напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили доста неща за себе си и сте стигнали до удивителни заключения. Този работлив интервал ще продължи и през днешния ден, и ще се наложи да извършите куп избори. Някои са съществено изостанали и по тази причина би трябвало да разпределите сред тях своята сила по подобаващ метод. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е изумително, какъв брой сила се освобождава изведнъж!

Козирог
Дами, през днешния ден не ви е неразрешено, да вършиме всякакви покупки: като се стартира от артикули, и се свърши до битова техника. Oтношенията с някой, който Ви интересува, може да се характеризират с някаква несигурност. Тъй като това няма да има външни прояви, няма да се стигне и до взаимни упреци и обвинявания. Затова няма никакъв смисъл да влизате в безмислени разногласия. Още от сутринта би трябвало да съберете мислите си, защото е време да реализирате от дълго време умислен проект. Би било добре да позвъните на своите близки.

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дже - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.

Риби
Вашият живот набира обороти. Той наподобява на аероплан, който се ускорява преди да излети. Много под напрежение и комплициран миг, изискващ точна съгласуваност на придвижването и обмисленост на всяко деяние. От всяка Ваша крачка зависи прекомерно доста. Бъдете деликатни и внимателни!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР