Хороскоп за 17 октомври:ОвенВероятно е да ви се наложи да

...
Хороскоп за 17 октомври:ОвенВероятно е да ви се наложи да
Коментари Харесай

Ужасен ден за три зодии!

Хороскоп за 17 октомври:

Овен

Вероятно е да ви се наложи да отделяте главното си време за работата и за любовта ви да остане по-малко време. Жизненият ви и работен ритъм са толкоз бързи и напрегнати, че можете да се стремите да " се разтоварите “ на околните си. Положението на планетите ви предсказва положителни благоприятни условия в учението, пътуванията в чужбина и при многочислените контакти с чужденци. По финансовите въпроси се доверете на мнението на способени експерти.

Телец

Ако желаете да изпъкнете по някакъв метод, не би трябвало да прекалявате с усърдието си – няма да съумеете никога. Постарайте се да уредите всички проблеми на децата си или на престарелите си родители. Деловите срещи няма да доведат до стремежи резултат. По-добре е да положите всички старания за решаването на от дълго време назрелите проблеми. Не взимайте пари назаем и се пробвайте да разрешите финансовите си проблеми със свои сили. В никакъв случай не участвайте в каузи, свързани с риск или хазарт, не разчитайте на инцидентния триумф – подобен може да донесат единствено усърдно премислените дейности.

Близнаци

Вашият настойник може да ви подскаже вярното решение в персоналния живот. Вървете самоуверено против ориста. Намирате поддръжка и схващане измежду хората, които до момента не сте считали за другари. Съвместното превозване на свободното си време със фамилията укрепва у вас увереността в личните си сили и ви успокоява. Добър ден за реализирането на свежи креативен хрумвания или за ексцентричното решение на старите проблеми. Бъдете внимателни с оформянето на документите и с финансите.

Рак

Не са изключени тествания и инспекция на възприятията на Раците и техните избраници. Възможно е Раците да придвижват облика на врага върху роднините си. Започнатата работа изисква прекалено напрежение на силите, дарба бързо да взимате решения и ловко да криете проектите си. Възможни са събития, с помощта на които може да се освободите от финансовата взаимозависимост.

Лъв

Препятствията по пътя или непорядъчното държание на избраника ви могат да ви трансфорат в яростен див звяр. Дълбоките несъгласия в характера, а също и неумението да се отпуснете или нежеланието да измените мнението си може да доведат до дребни сблъсквания с близките, да вземем за пример със съседите. Бъдете внимателни, не правете неточности в работата си, с цел да не предизвикате забележките на началството или сътрудниците си. Денят е неподходящ за действия, изискващи финансови вложения.

Дева

Нетърпеливостта може да провокира неспокойствие. Поради изобилието от персонални проблеми Девите няма да виждат промените в държанието на децата си. Всякаква активност изисква от Девите огромни старания, ексцентричен взор към нормалните отговорности и невероятни решения. Основната част от парите отива за запълване на дупките от бюджета.

Везни

Благоприятен ден за реализирането на най-смелите проекти и планове. Следете своите мисли и стремежи. Прекомерните претенции може да ви слагат пред нуждата от нечестни действия. Разположението на планетите както и преди този момент благоприятства интензивността в областта на професионалната активност, само че са вероятни сериозни забележки по ваш адрес. Може да постигнете огромни финансови триумфи, само че да ви е мъчно да запазите извоюваното.

Скорпион

Днес не обсъждайте проблеми, избягвайте това, което може да скапе настроението на обичания човек. Събитията от този ден могат да бъдат удостоверение на правилността на ваши възгледи и решения. Днес бъдете сдържани в изразяването си, другояче проявяването на липса на такт или непотребната непримиримост може да ви попречат за ефикасната активност и достиженията от предходните дни. Вечерта може да разпуснете измежду другари и родственици.

Стрелец

Постоянният надзор и психическата взаимозависимост от обичания човек пречат извънредно доста на устрема на Стрелците към независимост и самостоятелност. Вероятни са пристъпи на яд и вие мъчно се справяте със своето неспокойствие и възмущение. Честите пропуски в работата, омаловажаването на пристрастеностите и внезапните изявления на Стрелците могат да бъдат база за различия в фамилията или с сътрудниците в работата.

Козирог

Обидчивите Козирози мъчно претърпяват любовните разочарования. Анализирайте постъпките си и се пробвайте да видите в тях нарушаване на разпоредбите на държание и моралните правила. Днес е изключително рисково да се пренапрягате в работата си заради внезапното понижаване на виталния ви тонус. Не би трябвало да стартирате нови неща и да подписвате документи. Възможно е да загубите скъпа движимост или да бъдете принудени да върнете остарели задължения.

Водолей

Днес може да ви обзет мъчителни подозрения, утежняване на самочувствието, ревнивост и настъпателност. Това изключително се отнася за жените-Водолеи. Не би трябвало да се доверявате сляпо на хората, само че при общуването запазвайте успокоение и не нажежавайте атмосферата. Днес са вероятни разногласия с сътрудниците ви или с началството. Постарайте се да намерите компромис и всичко може да се уреди. Шансовете ви в
лотариите и в хазарта са дребни.

Риби

Ако сте мечтали за извършите промени в живота си, то този ден подготвя да започнете тяхното реализиране. Не би трябвало да допускате предходните неточности и тогава ситуацията на нещата може да се промени качествено. Повишената интензивност и практичност на Рибите може да импонират на сътрудниците им. Възможно е да ви предложат нова служба или помощ. Не забравяйте да сравнявате своите настоящи достижения с предишните, своите проблеми с тези на хората, живеещи в потребност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР