Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви интересуват доста

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви интересуват доста
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 23 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви интересуват много по-кардинални въпроси, само че ще се наложи да обърнете внимание на всичко това, което се случва тук и в този момент и носи съответен резултат. Вие можете да оцените тази обстановка по-добре от всеки различен.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Денят е по-емоционален и най-много, тъй като ровите в прочувствени рани. Станалото - станало, вземете си поуката и не си го слагайте на сърце.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Другите са значима част от живота ви, просто няма по какъв начин да минете без тях. Но те също по този начин ви припомнят и нещата, които е значимо да научите. Не подценявайте мнението на който и да било. Наблюдавайте се по какъв начин реагирате, гордостта или любовта надвиват.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Хубав ден е през днешния ден, изключително в случай че нямате прекомерно доста неща за извършване. Ще гледате оптимистично на нещата и даже провокациите на живота няма да ви смутят. Мислете и действайте бързо. Въпреки практичната си мисъл, слушайте интуицията си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще сте много припрени и все ще ви се коства, че другите се туткат. Изживяванията ви в действителност ще си костват, няма да имате време да се колебаете и да се съмнявате. Все отново не бързайте прекомерно, с цел да не пропуснете хубавите мигове.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не са изключени прочувствени спорове и обърквания в фамилния живот. Както сте деликатни и дружелюбни, в един миг може да обърнете тил на всичко и да оставите всеки самичък да се оправя, не ставайте жертви на криворазбрана лоялност.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Денят ще е много претрупан със събития. Ще имате късмет да изявите практичната си страна. Множество телефонни позвънявания ще нарушат предварителните ви проекти, само че пък ще ви бъде прелестно.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще се чувствате като стожер измежду близките. На вас се падат на сериозните отговорности, само че май сами сте си поискали това. Щом ви харесва да помагате на другите, тогава не се оплаквайте, че не ви остава време за вас самите. Разпределете вярно времето си.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ден да деянията своята прочувствена просветеност. Не всички обстоятелства ще са Ви изцяло известни, по тази причина не бързайте с изводите, а се доверете на вътрешното чувство за нещата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР