Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Силата е във вас,

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Силата е във вас,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 2 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Силата е във вас, проявете я. Не е елементарно, само че дава убеденост и усилва характера. Позволете си да отстоявате себе си и да отбраните позицията си, даже с цената на борба.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Бързина и осведоменост са вашите козове през днешния ден. Който владее вярната информация в него е силата, само че бързанита е основният фактор. Използвайте информацията вярно и на време.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Стабилност и вярна преценка са мощните ви страни в този ден. Вътрешното ви успокоение и убеденост са най-важните качества през днешния ден, които ще ви отведат до стремежи резултат.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще действате по вътрешен глас, незабележимо, ненатрапчиво, което е образец за сериозна нематериалност. Междувременно ще усещате и безсмислието на редица от процесите, с които се занимавате. Не бързайте с изводите и заключенията, всяка позиция има друга, която може да я обори.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Интуиция и себеприемане. На пръв взор несериозно оприемани в актуалния свят, само че от значително значение за постигането на каквото и да било. Култивирайте ги.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Приятели и поддръжка. Две думи, които като че ли са двете страни на едно и също. Подкрепата без другари е несигурна, а другари, които не те поддържат, дали са такива. Просто подредете целите си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Сила и ентусиазъм ще са вашите спътници през днешния ден. Ще усетите насладата от случването на нещата, а какво по-добро от удовлетворението от добре свършената работа.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Отговорност и реализиране на резултати. Днес е значимо да действате съответно, целеустремено и без да се разсейвате. Бъдете практични и виновни за това, с което сте се захванали.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Добре би било да имате по-малко взимане предоставяне с държавни служителки. Изобщо през днешния ден всички дами ще съумяват да ви подразнят по някакъв метод. Замислете се дали повода не е във вас, въпреки всичко константната големина сте вие.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Бъдете по-организирани и подредени, петък е, ден за привършване на дилемите от седмицата. Завършете започнатото, не се разсейвате и избягвайте да прехврляте отговорността другиму.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР