Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Отново ще водите словесни

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Отново ще водите словесни
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 3 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Отново ще водите словесни борби и метафизичен разногласия, мъчно ще намирате покой и уединение. Дали пък не си търсите зложелател на открито, тъй като не можете или не желаете да погледнете врагът вътре във вас самите?

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Активност и деяние в дребните неща. Това значи, че нищо чудно да се занимавате с дреболии и да изгубите огромната картинка или пък да философствате и да не вършите нищо. А тъкмо деяние е нужно. И обърнете внимание на здравето си.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Колко обичате да обичате... И да ви обичат, несъмнено, само че и да ви го споделят, и да ви ценят, и да ви виждат. Все неща, за които ще се борите по един или различен метод през днешния ден. Наистина добър миг да покажете пореален метод същинските си усеща.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)При вас нещата много са се ускорили и имате потребност да усещате сигурност и успокоение. Това е основната ви задача, с цел да има мир към вас и да не изнервяте всички вкъщи.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Малко разсеяни и доста любопитни ще сте през днешния ден. Опитайте да се фокусирате, тъй като ще има много значими мероприятия, в които е добре да се включите. Идеите за пътешестване не отхвърляйте с лека ръка, претеглете ги деликатно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Интересен ден! Ако няма задоволително предизвикателни оферти за вас, не бързайте да го компенсирате с похапване, просто потърсете по-внимателно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще се чувствате въодушевени и мощни, подготвени да откривате нови светове. А те, световете, чакат да бъдат открити, тъй че - тръгвайте самоуверено напред. Ден да поведете и останалите към новите хоризонти.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Сякаш вътре във вас се борят две хрумвания за правдивост. Може би е време да ги примирите. Ден за отдръпване от света на открито и влизане в света вътре. Не се тормозете да преминавате границите в себе си, може единствено да спечелите от това.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Дребни любовни драми може да разпилеят мозъка ви в хиляди направления. Опитайте да се съберете - в себе си, тъй като от вас потегля вашият свят. Отнесете се с другия по този начин, както бихте желали и той да се отнесе с вас. И не съжалявайте!

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Искате или не, само че през днешния ден сте като на сцена - виждат ви и това не е нещо, което ви дава нравствен комфорт. Просто сменете вероятността и потърсете позитивното от обстановката. Винаги има такова, по-важно е да го откриете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР