Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Насочили сте цялата си

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Насочили сте цялата си
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Насочили сте цялата си сила, с цел да спечелите в допълнение средства - парични или други. Мислете огромно, не се оставяйте нечии общо взето разумни думи, да ви заблудят.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще се чувствате най-удобно на място, където царят естетика и хубост. Няма да е елементарно да го откриете, само че нищо не ви пречи да го създадете сами. Така най-малко сигурно ще получите каквото желаете.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Действията ви ще са много странни и безредни. Дано имате някакъв проект, че по този метод нищо няма да постигнете. Поне събирайте информацията, която идва при вас по най-невероятни способи.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще се наложи да говорите доста повече от нормално. Ще се окажете в центъра на няколко осведомителни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма изплъзване. Май ще би трябвало да се научите да казвате НЕ.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)До обяд ще сте леко раздразнителни, тъй като няма да съумеете да видите и чуете всичко, което ви се желае. Следобед ще уталожите нервността и ще съумеете да постигнете естетика към себе си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Сякаш всички са стоварили дилемите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, само че за какво би трябвало постоянно да ви нагърбват с толкоз доста неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите по какъв начин се оправят в сходни обстановки.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Важно е през днешния ден да сте оптимално съсредоточени. Изпратете страстите в най-забутания ъгъл на съзнанието другояче рискувате да провалят всичките ви проекти. Вземете ограничения, до момента в който не е станало късно.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще търсите истината и това ще ви е напряко концепция фикс. Тук би трябвало да спрете и да се замислите какво тъкмо е истината и дали в последна сметка всеки няма своя лична истина. Айнщайн в действителност е бил талантлив, откривайки относителността.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не бързайте да слагате етикет на днешния ден. Може да има славата на съдбовен, само че пък носи сериозен капацитет, изключително в случай че знаете какво желаете и къде се намира то.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Склонни сте повече да говорите и да се занимавате със странични неща, в сравнение с да обърнете същинско внимание на колегата си. Поне през днешния ден нарушете тази наклонност, тъй като май връзката ви стартира да се пропуква.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР