Хората затвориха пътя, като излязоха с плакати, че искат хляб

...
Хората затвориха пътя, като излязоха с плакати, че искат хляб
Коментари Харесай

”Терем”-Варна блокира път заради назначен нов шеф

Хората затвориха пътя, като излязоха с плакати, че желаят самун и сигурност за фамилиите си. Според тях сдружението се води съзнателно към банкрут и те не виждат за какво новоназначеният втори шеф изобщо е бил нужен, заяви БНР.

"Г-н Данко Момчилов, който е втори шеф, сподели, че от години е в кораборемонта, работил е съвсем напълно в чужбина и ще подписа нови контракти. Хората обаче споделиха, че са удовлетворени от настоящия шеф на сдружението Георги Стойков, който сега е в болнични, вземат си заплатите и имат нужните контракти, с цел да са спокойни. Страхуваме се за работата си ", споделиха протестиращите.

Всички представители на медиите останаха зад оградата на сдружението по експлицитното предписание на шефа на сдружението.

На място дойде изпълнителният шеф на ТЕРЕМ Иван Досков, който сподели, че не може да прави изказване преди да се запознае с проблемите.

"Всъщност казусът е, че има концепция, има такова предложение, към този момент работещият цех ТЕРЕМ-Варна да се сплоти с сдружението “Овеч “, което е на загуба от два милиона . Опасенията на служащите са, че тези средства ще бъдат платени от "Терем - Флотски боеприпас ", сподели ръководителят на профсъюз "Промяна " във варненското сдружение Живко Тузсузов.

Той добави, че има решение на Съвета на шефовете на "Терем холдинг " варненското сдружение да закупи индустриални халета и казарма, като договорката е към 2 милиона лв.. Според него с тези две процедури ще стане източване на "Терем - Флотски боеприпас ".

По-рано през днешния ден военният министър Красимир Каракачанов разяснява, че тези митинги пораждат постоянно при значими събития, каквото е Европредседателството.

"Дори и в министерството на защитата във връзка с промените, които вършим в "Терем " е имала имитация ще "вдигаме джангър " , тъй като има европредседателство ", съобщи Каракачанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР