Хората във Великобритания са по-склонни да комбинират наркотици и секс,

...
Хората във Великобритания са по-склонни да комбинират наркотици и секс,
Коментари Харесай

Британците най-склонни да комбинират секс и дрога

Хората във Англия са по-склонни да комбинират опиати и секс, в сравнение с всяка друга западна нация, гласи проучването „ Глобално изследване за използването на опиати “, заяви в. „ Индипендънт “.

Направеното изследване е извършено измежду 22 000 респонденти и е първото, което преглежда сходна връзка, изследвайки половите желания измежду разнообразни групи.
Британците са най-склонни да оповестяват, че са влюбени, до момента в който са в нетрезво положение или под въздействието на разнообразни наркотични субстанции, демонстрират данните на изследването, осъществено от Университетския лицей в Лондон и обхванало страни от Европа, Съединени американски щати, Канада и Австралия.
До в този момент „ кемсексът “ [секс под въздействието на опиати – бел. БГНЕС], най-често се свързваше с групи с хомосексуална ориентировка и бисексуални мъже. Изследователите настояват, че техните открития демонстрират, че това събитие е много по-широко публикувано.
Осъзнаването на този факт е значимо за здравните експерти при подготовка на акции за повишение на осведомеността и сигурността в секса.
„ Досега използването на опиати за увеличаване на половото прекарване се свързваше с гей общностите и бисексуалните мъже, ние открихме, че в извадката хетеросексуалните мъже и дами също имат такова държание “ споделя доктор Уис Лаун, създател на информация за проучването.
Анонимните проби са посочили, че най-често употребяваните по време на секс упойващи субстанции са алкохолът, за който оповестяват към 60% от мъжете и жените; канабисът, употребен от 37% от мъжете и 26% от жените; и екстази, употребявано от 15,5% от мъжете и дамите.
Гей мъжете са с 60% по-склонни да оповестяват за приложимост на опиати, с цел да засилят половата си интензивност, само че изследването показва и други групи, които са в риск.
Респондентите са били помолени да оценят позитивно и негативно въздействието на медикаментите и изненадващия резултат е бил, че така наречен „ Джи Ейч Би “ /GHB/ е класирано най-високо като средство за „ повишение “ на половото прекарване.
GHB е известно като „ опиат на изнасилвачите “ и може да аргументи гибел в доста дребни дози. Проучването демонстрира, че по време на секс са го употребявали 0.7% от хетеросексуалните мъже и дами и съвсем 10% от гейовете.
“Като оценяваме по какъв начин другите медикаменти въздействат на секса, можем да пригодим нашите послания, тъй че да сведем до най-малко вредите, които нанасят. Тези прагматични послания могат да спасят животи “, декларират учените. ”/БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР