Хората в Обединеното кралство умират, защото са принудени да избират

...
Хората в Обединеното кралство умират, защото са принудени да избират
Коментари Харесай

Предупреждението на личния лекар, тъй като британците получават хипотермия, докато избират между отопление и хранене

Хората в Обединеното кралство умират, тъй като са принудени да избират сред отопление или хранене, предизвести персонален доктор.

Д-р Хелън Уол, която работи като доктор в Голям Манчестър, сподели, че битката със студа в личните им домове е „ тъжната действителност на доста от нейните пациенти ден след ден “.

Това се е нараснало на фона на повишаването на живота и високите разноски за отопление, добави тя. Смъртните случаи от студени домове набъбнаха до над 1000 в Англия през декември 2022 година – по отношение на 768 през декември 2021 година, съгласно данни на благотворителната организация End Fuel Poverty.

Здравните проблеми, произлизащи от непрекъснатото излагане на ниски температури, включват риска на инсулт и сърдечни пристъпи, изключително при хора със съпътстващи болести или рискови фактори, както и хипотермия.

Ограниченото кръвообращение от кръвоносните съдове, стеснени на студа, също може да аргументи или утежни редица разнообразни здравословни проблеми. NHS поучава дневните да се поддържат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР