Хората в кабинета имат ключово значение и никога не могат

...
Хората в кабинета имат ключово значение и никога не могат
Коментари Харесай

Татяна Дончева изби рибата с виц за Слави Трифонов

 Хората в кабинета имат основно значение и в никакъв случай не могат да бъдат обезличени. Това съобщи пред Българска национална телевизия зам.-председателят на Народно събрание и представител на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Татяна Дончева.

" Съдбата ни сложи тежка задача в миг като настоящия и не мисля, че виновността за този миг би трябвало да се стоварва на президента.

Дали е заменен претендентът за правосъден министър с различен, който почти е същата работа, за нас е без значение. В това държавно управление няма хора, които имат потенциал.

Това, което събрахме досега, открои кандидатката за обществен министър като единствения човек, който от малко малко знае нещо за сферата си ", съобщи тя.

" Предлага се държавните финанси да ръководи човек, който в последните години си вади хляба като експерт в Софийски градски съд. Те не споделят кой къде е работил в последните 10 години. Задължително е всички от кабинета да се знаят – къде са приключили, какво са приключили, къде са работили, с кого са работили... ", сподели още Дончева. 

Коментирайки дейностите на Има Такъв Народ и ръководителя на парламентарната им група Тошко Йорданов, Дончева реши да опише хумореска, която по думите й била подобаваща за часа, в който се излъчва предаването.

" Питам Румен Гечев: Гечев, откакто Слави Трифонов сподели, че Асен Василев му е някак ляв, ти какъв си му? А той ми сподели: Аз съм му отвън скалата ".

Според Дончева има време да бъдат импортирани корекции в препоръчаното от Има Такъв Народ държавно управление. " Съгласна съм, че би трябвало да има държавно управление, което да ни даде до идната пролет. Въпросът е механизмът, по който би трябвало да стане – без разтърсвания. Не очаквайте групата да гласоподава единно. Смятам, че и Демократична България ще гласоподават единно.

Това, което ще ни води, е здравият разсъдък, може ли да се свърши работа в основаната обстановка. Ние, каквото е трябвало – да се сътвори държавно управление, сме го създали ", акцентира тя.

Дончева бе безапелационна, че положителният реален сюжет е да се откри държавно управление, което да изкара до идната пролет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР