Хората в Банско призовават за работа и хляб, защото остават

...
Хората в Банско призовават за работа и хляб, защото остават
Коментари Харесай

В Банско искат работа и хляб


Хората в Банско приканват за работа и самун, тъй като остават без пари. Това демонстрират мненията им във фейсбук групата "Щом си за Банско си тука ". "Купих си тениска с последните пари от заплата и поддържам Всички от Банско и ейй Гадове от Парламента варнете Банско и работа и хляба на хората ", написа жена в групата.
Matt le Kite дава отговор: "Как нема да упорствам по какъв начин ще си гледаме децата като не работим и се нагледаха на Банско ами Боровец, Пампорово там животни или туристи има ". Друга жена споделя, че "всички деца храним. Кат ни вземат хляба... Не ми се мисли ".
Според Елица Ленева споделя: "Аз и мъжът ми живеем в Банско към този момент доста години. Обичаме града ви и тук е нашият дом и са родени децата ни. Тук е и нашият фамилен бизнес, който всяка зима настанява и обгрижва тези гнусни английски заразоносители, които по случайност обезпечават нашата и на още 8 индивида (включително банскалии) издръжка и вкарват в бюджета на общината хиляди левове под формата на налози. Конкретно в последната седмица ние също посъветвахме и помолихме гостите си да не идват, само че те избраха друго, както и доста други англичани, които са бодил в очите на толкоз доста от вас. Те изобщо не разбираха сериозността на обстановката. Е, в този момент схванаха. Разберете и вие. Много е елементарно да се лепят етикети и да се нарочват виновници. Тези хора постъпиха наивно, само че не са пристигнали злонамерено или от дебелоглав и глезотия да носят болест. Те просто отидоха на отмора и попаднаха на война. Но за мен най-нелепото е, че тук бълват гмеч хора, които (и фамилиите им) се хранят от зимния туризъм! Събудете се! Обидно е, тесногръдо е, отровно е ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР