Хората са много еднакви в едни отношения, и доста различни

...
Хората са много еднакви в едни отношения, и доста различни
Коментари Харесай

Има 4 въпроса, които да си зададете, ако искате да правите анален секс

Хората са доста идентични в едни връзки, и много разнообразни в други. Няма нищо ненормално в това да харесваш или да не харесваш анален секс. И несъмнено няма нищо неприятно в това да опиташ, с цел да схванеш от кои си.
Аналният секс е и евентуално още дълго време ще си остане тематика табу, което някак си прави диалозите за него още по-интересни и предизвикателни. Понякога просто доста ни се желае да шокираме и предизвикаме отсрещния човек. Но едно е да приказваш, друго е да действаш... което навежда доста хора над въпроса - заслужава ли си цялата тази блъсканица, в действителност?
Аналният секс може да бъде мъчителен, замърсен и напряко заплашителен! Това са най-големите ви опасения, нали?
Аналният секс боли... когато се прави принудително, прекомерно бързо, без лубрикант или с несъответствуващ за опита размер.
Аналният секс е замърсен... когато не се измиеш в банята преди този момент.
Аналният секс е заплашителен... когато единствено си чувал страхотии от другите хора.
Аналният секс е прелестен, когато се прави по ваше предпочитание, постепенно, с доста лубрикант и с размер, подобаващ за начинаещи.
Аналният секс е чист, когато отидете до тоалетна и се измиете с душа добре, преди да започнете.
Аналният секс е нов метод за снабдяване на наслаждение, когато се подготвиш и го опиташ от първо лице!
Всичко ново и непознато е някак си ужасно. Страшно е да влезеш в студеното море за пръв път, ужасно е да подкараш колело без да знаеш по какъв начин да пазиш баланс, ужасно е да целунеш индивида, който харесваш, за пръв път... всички тези неща крият някакъв риск и могат да се объркат. Ако обаче ги създадем деликатно и с доза храброст, виждаме, че не са толкоз страшни и че в действителност могат да ни донесат доста наслаждение по-късно.
Така е и с аналния секс. Както при качването на колело, не може от първия път да полетиш по ската или да се запишеш на Тур Дьо Франс. Трябва да се стартира деликатно и постепенно. Ако караш с неуместна седалка и без каска, може да се нараниш. И за аналния секс са нужни защитни ограничения за безпрепятствено преживяване – лубрикант, анален спрей за разпределяне и търпеливо начало с нещо малко – пръст или дребен анален разширител. Трябва да избереш позата, която ти е най-удобна. Не всичко, което е ок за един, е ок за всички и в това няма нищо неприятно.
Ако не изпитвате естествено увлечение към аналния секс, не се тормозете – не всеки е подготвен за това във всеки един миг. За някои хора аналната игра е метод да разнообразят половите връзки, за други - забавен метод да се самозадоволяват, за трети - въпрос на прочувствено положение. Може някой ден да го пожелаете непринудено, като метод да ескалирате половата игра до нови висоти. Може и да не го пожелаете в никакъв случай. Не страдайте за това. Важното е в случай че го поискате - да не си отказвате удоволствието на база страхове и предубеждения.
Аналният секс не се получава с всеки сътрудник. Той изисква повече доверие и сигурност даже от вагиналния секс. Възможно е с избран човек в никакъв случай да не пожелаете да вършиме анален секс, по ред аргументи, за които не сте отговорни. Може той да не ви подготвя задоволително, да е прекомерно прибързан или да има прекомерно разнообразни упования за този тип секс. Когато се появи верният за тази цел сътрудник, желанието да му отдадете малко повече от себе си може да се появи напълно естествено, а всичко останало да се случи по допустимо най-лесния и естествен метод.
Ако към момента не сте пробвали анален секс, или сте пробвали, само че не ви е харесало, задайте си следните въпроси и вижте къде ще ви отведат отговорите им:

1. Чувствате ли се удобно към колегата, с който ще опитате (или сте опитали)?
Понякога може да се окажете на съвършеното място, в съвършения миг – само че с неправилния човек. По една или друга причина връзките ни с хората могат да ни предизвикат да издигнем избрани невидими бариери посред ни. Може в доста аспекти на връзката всичко да е наред, само че на едно базово, първично равнище да не се усещаме уверени в този човек, в възприятията ни към него или в възприятията му към нас. Тогава да се отдадеш изцяло става на практика невероятно, а оттова и правенето на анален секс, което изисква необикновено доверие и внимание от страна на колегата.

2. Чувствали ли сте се по някакъв метод длъжни/притиснати да се съгласите на анален секс?
Мъжете от време на време са нетърпеливи да опитат нещо ново и неразрешено, и не се замислят за възприятията на своята половинка по въпроса. Това нормално се случва в нови връзки, в които може да се чувствате притиснати да докажете възприятията си или да докажете, че в действителност си падате по „ ексцентричните неща “. Запомнете това – няма секс, който да бъде прелестен, в случай че даже дребна част от вас не го желае.

3. Някой от двама ви опита ли да придвижи нещата по-бързо от нужното?
Повече от всеки път желаеме нещата да се случват тук и в този момент. Това не е добър метод при аналния секс – прескачане на подготовката, потребление на по-големи играчки или напряко минаване към навлизане с член вместо с пръсти. Всичко това може да направи аналния секс мъчителен и противен. Хубавият анален секс изисква време – за подготовка, за разпределяне, за уместно положение на духа.

4. Имали ли сте противен опит в интимните връзки? Страхувате ли се да се отпуснете?
Психологическа контузия може да ви попречи да се отпуснете по време на секс, без значение какъв е той. Ако смятате, че нещо ви тормози и ви пречи да се наслаждавате на живота си, съветваме ви да поговорите със експерт терапевт, който да ви изслуша и да ви насочи към разрешаване на тези минали контузии.
В умозаключение ще кажем, че аналният секс в действителност не е за всички, само че в случай че сте в подобаваща връзка, подготвени сте да отворите сетивата си за нещо ново и да преминете на друго равнище в разбирането за своето тяло и половост – то несъмнено си заслужава да опитате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР