Хората от тези зодии ще бъдат неспокойни и свадливи по

...
Хората от тези зодии ще бъдат неспокойни и свадливи по
Коментари Харесай

Тези зодии ще усетят най-силно настъпващото пълнолуние. По-добре не ги провокирайте

Хората от тези зодии ще бъдат неспокойни и свадливи по време на идното пълнолуние. По-добре е в този момент да не ги провокирате, тъй като може да изгубят надзор над държанието си.

Пълнолуние 7 януари 2023 година – хороскоп

Какво ще ни донесе Вълчата Луна? На 7 януари на нощното небе ще се появи първото пълнолуние за 2023 година Ще се появи на фона на съзвездието Рак, който е един от най-емоционалните зодии. За някои от вас това може да значи прочувствени проблеми. Други, въпреки това, ще се раздразнят, което ще ги направи конфликтни и сложни за другарство. Струва си да знаете с кого е по-добре да не се забърквате в този момент. Според астролозите пълнолунието в Рак ще се отрази най-вече на тези зодии Скорпион, Риби и Близнаци.

Хороскопът за пълнолуние на 7 януари 2023 година съдържа предизвестие за тези зодии. Могат да предизвикат разногласия:

Скорпион

Зодия Скорпион ще се усещат неудовлетворени от живота. Те ще стартират да усещат, че нищо не им върви. По време на пълнолуние може да се усещат самотни и неразбрани. Те ще изгубят способността си да преценят обстановките заслужено, тъй че може да атакуван някой непосредствен до тях. Дори самите те да виждат, че се държат нерационално, няма да могат да се управляват. Те няма да са в положително въодушевление до идната седмица.

Риба

Сега Рибите ще изгубят самочувствие и ще спрат да се усещат добре в компания. Може да изпитват усложнения в общуването и даже най-малката рецензия ще ги изпрати в дълбока рецесия. Ще имат податливост към преувеличаване, което ще ги кара да драматизират при всяка опция. Ако обаче получат поддръжка от сътрудник или другари, бързо ще възвърнат самообладанието си.

Близнаци

Близнаците ще почувстват напън от околната среда, само че няма да са склонни да отговорят на нечии упования. Вместо това те ще решат да се разпалват и да покажат какво мислят за всичко това. Достатъчно е някой да стартира да се оплаква от нещо и сигурно ще избухнат. Те ще провокират огромен пердах, след който няма да желаят да се извинят за думите си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР