Хората останаха шокирани, след като научиха какво означава малко известен

...
Хората останаха шокирани, след като научиха какво означава малко известен
Коментари Харесай

Хората останаха шокирани, след като научиха какво означава малък символ със стрелка на таблото на колата

Хората останаха шокирани, откакто научиха какво значи „ малко прочут знак “ на таблото на колата им, като една жена призна, че е била на „ години “, когато тя разбра. Блогър се обърна към TikTok, с цел да уточни детайла, който съгласно нея би бил доста потребен за хората, които се затрудняват, когато стигнат до бензиностанция. Atinuke Awe, от Лондон, уточни знак до нейната лампа „ нужен бензин “ във видеото с израз на потрес на лицето си.

Awe, която също е бизнесмен, сподели, че е единствено преди малко научи, че стрелка до светлината демонстрира от коя страна е капачката на бензина и нейните почитатели се пошегуваха, че в този момент множеството от тях също са се почувствали малко тъпи. Тя гледа със зяпнала уста, преди да усили осветлението на таблото, което има за цел да предотврати комплициране при зареждане с гориво.

Създателят на наличието споделя, че това е „ елементарен лайфхак “, добавяйки: „ Днес бях на години, когато разбрах, че тази стрелка, когато ти свърши бензинът на колата ти, ти споделя от коя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР