Хората ни дадоха мандат за промяна. Бихме подкрепили кабинет с

...
Хората ни дадоха мандат за промяна. Бихме подкрепили кабинет с
Коментари Харесай

Манолова: Ще подкрепим правителство на промяната, зад което не е ГЕРБ и ДПС

Хората ни дадоха мандат за смяна. Бихме подкрепили кабинет с присъединяване на обединенията на митинга - „ Демократична България “ и „ ИТН “, които поемат отговорността като първа мощ да излъчи държавно управление. Това съобщи водачът на „ Изправи се БГ! Ние идваме “ Мая Манолова по време на консултациите при президента Румен Радев .

„ Искам ясно да заявя, че ние сме подготвени и ще подкрепим държавно управление на смяната, в случай че не се вижда дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тяхната поддръжка ще убие желанието на хората за смяна. Те трансфораха България в най-бедната и корумпирана страна. Вчера на Висш съдебен съвет видяхме по какъв начин действа модела, обслужващ олигарси “, сподели Манолова.
 Има Такъв Народ на следващия ден ще има съвещания с ПГ Изправи се БГ! Ние идваме! и Българска социалистическа партия Има Такъв Народ на следващия ден ще има съвещания с ПГ " Изправи се БГ! Ние идваме! " и Българска социалистическа партия
" ИТН " (ИТН) ще има съвещания за държавно управление с ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! " в събота от 11 ч., съобщи БГНЕС. Най-г...

Тя съобщи, че от тяхната коалиция не са претенденти за постове.

„ Ние сме коалиция, в чиято основа стоят цивилен организации. Като гражданска групировка призоваваме партиите да загърбят партийните ползи, с цел да бъде формиран кабинет. Няма да допуснем да бъдат извивани ръце и да се шантажират участниците в идващото болшинство посредством структурата на „ златния пръст “, сподели още Манолова. 

Лидерът на „ Изправи се БГ! Ние идваме “ изрази удовлетворение, че една от партиите на смяната поема отговорността да сформира държавно управление. „ Такова е и желанието на хората. Ще подкрепим кабинет, чийто дневен ред е дневният ред на българските жители “, сподели Манолова.

Тя изброи целите: преизчисляване на пенсиите; отплата на бизнеса за понесените вреди от пандемията, в това число на дребния, който към момента чака парите си; дълбока правосъдна промяна и преустановяване на порочния модел на еднолична власт на основния прокурор; битката с монополите; проверка на ръководството на ГЕРБ. 
 Христо Иванов: Демократична България може и да е в съпротива (ВИДЕО) Христо Иванов: " Демократична България " може и да е в съпротива (ВИДЕО)
Обединение " Демократична България " е готово да способства за съставянето на постоянно държавно управление, само че няма да направи това непременно....

„ Поздравяваме служебните министри, които продължиха активността на комисията по проверка “, съобщи Мая Манолова пред президента Радев.

Държавният глава означи, че се предлага образуването на кабинет не като коалиция, а образуване на кабинет към цели, цели и полезности. 

„ Предлаганата формула е всяка партия да тежи със своите хрумвания за излизане от рецесията, а не с броя на своите депутати. В Народно събрание е мястото да се откри решението на това мъчно уравнение “, съобщи Радев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР