Хората не реагират, всичко ненормално ни се струва нормално. Как

...
Хората не реагират, всичко ненормално ни се струва нормално. Как
Коментари Харесай

Протест срещу Каракачанов и правителството заради турските изтребители

Хората не реагират, всичко ненормално ни се коства обикновено. Как турски самолети ще ни пазят от съветски самолети - да излязат ръководещите по улицата и да попитат кого българите считат за зложелател? Оставка на цялото държавно управление. Това съобщи водачът на партия " Възраждане " и някогашен общински консултант във Варна Костадин Костадинов на воден от него малочислен митинг против решението турски изтребители да вземат участие в самодейността Air Policing т.е. за взаимна защита на въздушното пространство. Споразумението още не е подписано.
Сподели с товите другари
Костадинов изиска държавното управление да бъде разследвано за държавна измяна, тъй като решението било противоконституционно. Какво да чакаме - след няколко години други армии да влизат да ни охраняват ли, попита той. Костадинов видя като " пълзящ отвод от суверенитет " двустранни военни съглашения в границите на НАТО. По време на война дейностите са общи, само че в спокойно време такова държание е безспорен казус, счита водачът на " Възраждане ".
" Водейки договаряния с друга страна за " отбрана " на личното ни въздушно пространство, Министерството на защитата и персонално министър Каракачанов признават личния си неуспех и ясно демонстрират, че сега армията ни не е способна да отбрани териториалната целокупност на страната ни ", написа в декларацията на " Възраждане " за митинга.
В края на митинга се стигна до нападки с думи като " предатели " към публицисти поради въпроси всъщност по съглашението и препратки към турското иго. Репортер на БНР уточни, че Турция не желае да влезе в съглашението заради механически аргументи, след причини за това кой е исторически зложелател на България.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР