Хората, които вярват и се доверяват на астрологията, знаят, че

...
Хората, които вярват и се доверяват на астрологията, знаят, че
Коментари Харесай

Трите двойки зодии, между които няма страст в леглото

Хората, които имат вяра и се доверяват на астрологията, знаят, че не всички зодии са съвместими една с друга. Има такива, които са подобаващи за сантиментални връзки, други единствено са по-неангажиращи връзки, а съществуват и двойки, на които просто няма да им се получи със пристрастеността в леглото.

Нека да забележим кои са те:

Лъв и Рак

Раците са по-свити и избират уюта на дома пред купоните, до момента в който Лъвовете са обществени персони, които обичат да са измежду хора и да се забавляват. Двете зодии имат разнообразни възгледи за това по какъв начин би трябвало да наподобява една връзка, по тази причина съвместимостта сред тях е лимитирана. Те няма да се схващат както в леглото, по този начин и отвън него. По отношение на интимните прекарвания – Лъвовете са подготвени за всевъзможни завършения, спонтанни са и избират опитни сътрудници, до момента в който Раците се нуждаят от повече милувки, деликатност и не обичат да опитват. Огнените Лъвове не обмислят доста постъпките си, за разлика от по-скромните представители на зодия рак.

Дева и Стрелец

Тук още веднъж имаме разминавания по отношение на възгледите за съществени връзки. Стрелците са тези, които желаят да са по-свободни и да купонясват на воля, до момента в който Девите са малко по-обрани в дейностите си. Представителите на зодия стрелец постъпват по-несериозно, когато става въпрос за интимни взаимоотношения. Те не мислят за връзка, когато си лягат с някого, едвам след съвкуплението, в случай че са усетили тръпка, може да обмислят подобен вид. Докато Девите избират първо да опознаят събеседника си и в случай че си харесат – да се впуснат в интимности. Двете зодии имат разнообразни отзиви по отношение на секса и флирта и се отблъскват взаимно. Между тях доста рядко и мъчно може да пламне искра.

Водолей и Козирог

Това, което е необичайно тук, е другарството, което може да се заформи сред двете зодии, само че във връзка с флирта – няма съгласие. Те могат да се поддържат и почитат, да си оказват помощ и даже да пламне искра сред тях, само че просто в леглото да не им върви. Усеща се безчувственост в интимните връзки. Това се дължи на другите желания и показа за полов сътрудник. Козирозите обичат да постановат правила, а Водолеите несъмнено не са хора, които съблюдават някакви забрани. Едните са приключенци, а другите са по-строги и с повишени условия – да, това са рогатите представители на зодиака. Нещо друго, което проваля химията сред тях, е позицията им по отношение на изневерите – Водолеите са склонни да простят и не отдават жизненоважно значение на тази неточност, до момента в който Козирозите не простят сходен вид изменничество и накърняване на достолепието им.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР