Хората, които седят за продължителни периоди от време, са изложени

...
Хората, които седят за продължителни периоди от време, са изложени
Коментари Харесай

Дори не подозирате, че това може да е причината за болките в кръста

Хората, които седят за продължителни интервали от време, са изложени на висок риск от насърчаване на стеснени бедрени мускули. Когато бедрените мускули са стегнати, човек може да усети болежка в долната част на гърба и ханша, написа на уеб страницата medicalnewstoday.com.

Твърдите мускули на тазобедрената става също могат да доведат до пострадвания. За благополучие има няколко извършения, които отпускат и укрепват бедрените мускули. С усъвършенствана мощ и еластичност човек е по-малко евентуално да преживее болежка или пострадване.
Какво съставляват бедрените мускули?

Те обкръжават сферичните мускули, които свързват краката с горната част на тялото. Тези мускули са жизненоважни за придвижването на долната част на тялото. Бедрените мускули, които се състоят от пет обособени мускула, постоянно са подценявани мускулни групи. Не е извънредно даже за запалянковци да вършат извършения, които укрепват и разтягат тези мускули. Човек би трябвало да държи бедрените мускули добре опънати и здрави, с цел да се избегнат пострадвания или да се предотврати утежняване на съществуващите пострадвания.

Какво ще ви помогне да облекчите болките, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР