Хората, които искат да отслабнат, трябва да знаят, че продължителните

...
Хората, които искат да отслабнат, трябва да знаят, че продължителните
Коментари Харесай

Отслабването става с кратко, но интензивно натоварване

Хората, които желаят да отслабнат, би трябвало да знаят, че продължителните и изтощителни тренировки не подсигуряват добър резултат., оповестява БГНЕС.

За задачата е задоволително да се тренира по 30 минути дневно, твърди английският в. " Телеграф ". Това разрешава да се смъкне една трета повече от тежестта в съпоставяне примерно с едночасовата подготовка.

Специалистите поддържат своята теза с опит. Те събрали доброволци – 60 датчани с умерено наднормено тегло, които упражнявали по създадена стратегия в продължение на 13 седмици. Половината от тях бягали, карали велосипед и били подлагани на друго интензивно натоварване. Останалите правели същото, само че по един час. В резултат първата група за три месеца стопила приблизително 3,6 кг, до момента в който втората 2,7 кг.

Впрочем откриватели от Норвежкия институт за просвета и технологии поучават тренировките за намаляване да бъдат по 12 минути седмично (четири доста интензивни тренировки). Това ще понижи кръвното налягане и ще усили размера на поемания О2. Има и доктрина за относителната значимост на всяка минута в допълнение физическо натоварване. Всяка минута понижава тежестта с 317 грама.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР