“Хората изляха срещу мен всичкия хейт на света. Наричат ме

...
“Хората изляха срещу мен всичкия хейт на света. Наричат ме
Коментари Харесай

Мис България обидена, наричат я Баба Яга

“Хората изляха против мен всичкия хейт на света. Наричат ме по всевъзможен метод. Използват всевъзможни прилагателни, наскърбих се на част от тях, да вземем за пример Баба Яга, Крокозъмбел, няма по какъв начин да ти повлияят положително на самочувствието. Пишат, че съм глупава, че не съм умна, само че никой не се пробва да се сложи на мое място “, показа пред " Телеграф “ Мис България Александра Кръстева малко откакто сграбчи купата.

Тя е единствено на 19 години. Александра разказва себе си като непретенциозно и по-скоро притеснително момиче. Никога не се е имала за някаква велика хубавица, дори в противен случай по-скоро е неуверена във връзка с външния си тип. “Като бях дребна, бях постоянно най-висока в класа и децата все ме назоваха щъркел ", спомня си хубавицата. Една от аргументите да се яви на конкурс за хубост е точно това да се изправи против личните си страхове и да ги надвие. “С това, че завоювах короната на " Мис България “, аз победих себе си, това беше най-важната победа. Всъщност аз, когато взех решение да вземам участие, тотално бях не запомнила това, че след състезанието може и нормално има такива следствие, аз даже не чаках да съм в петицата на финала, камо ли да премислям по какъв начин иска ми се отрази хейта на хората ", описа прочувствено Мис България. Самата тя не може да си изясни за какво хората имат такава завист към нея. “В началото доста ме заболя, популярност Богу родителите и приятелите ми ме поддържаха " и мина всичко, в този момент съм малко по-уверена.

Това е първата моделска изява на Александра, в никакъв случай не се е занимавала професионално с това, понякога някоя фотография, само че нищо съществено. Попада в състезанието, откакто нейна позната фотографка я кани да се включи в " Мис Шумен “, само че там не печели. По-късно се явява на кастинга за " Мис София “, става първа, а това и дава опция да се състезава за купата " Мис България “. Сега няма и месец откакто се окичи с короната и следва още по-голямо предизвикателство, да показа страната ни почтено на финала на " Мис Планет “. Сега ще бъде по-уверена или най-малко се надява на това, тъй като към този момент има опит с прожекторите. Първата й среща с огромна сцена несъмнено я е объркала и тя си спомня, че безусловно е не запомнила да приказва. “Много хора се подиграваха и ме обиждаха, че ме мога да вържа две фрази, тъй като на последния тур на " Мис България “ имаше въпроси, беше нещо за щедрост, обвързвана с животните. От неспокойствие даже не чух въпроса, беше извънредно и аз се чудех по какъв начин да излезна от обстановка, просто светлините, сцената, погледите на хората ме препарираха ", споделя миската.

Като дребна е такава, притеснителна и по-скоро не бурно дете. В тийнейджърството има къс непокорен интервал, когато даже на няколко пъти бяга от у дома, само че нищо кой знае какво не произлиза от това и през днешния ден даже съжалява за детската си постъпка. Отраснала е в Шумен, сменила е много учебни заведения, само че най-после завърша Природоматематическата гимназия с профил химия и биология. От дете я влече математиката и е човек на точните науки, като дете даже се е явявала на олимпиади по математика. Израснала е в обикновено семейство, майка й е кредитен експерт, а татко й има транспортна компания. Като дребна е опитвала да се занимава с доста разнообразни спортове, художествена гимнастика, плуване, лека атлетика и волейбол. Най-постоянна е точно там. “Бях висока и този спорт ми се отдаваше ", споделя Мис България.

Противно на всички упования Мис България обича да хапва хамбургери и не се лимитира в нищо. За външен тип разчита главно на добър ген. Любимото й ядене от българската кухня е баница и даже може да я прави. Майка й я е научила на обичайна рецепта. Нейният кулинарен специалитет са курабийките и шоколадовият кекс, които също не си икономисва.

Красивата миска заляга крепко на ученето. Мечтае да приключи образованието си и желае да стане интериорен дизайнер. В момента е първи курс студентка по архитектура. Искала е да влезе компетентност " Интериорен дизайнер “, само че в последна сметка препоръки на другари я насочват към другата компетентност. “Имам време за семейство и деца, в този момент преди всичко е да се развия в кариерата си ", показа Мис България.

Обича да открива нови места, само че се зарежда с положителна сила в родния Шумен. “Бих посъветвала хората, в случай че идват насам, да посетят наложително паметника “Създатели на българската страна ", гората, мястото, всичко там е прелестно и аз обичам да вървя там, с цел да релаксирам и да се зареждам. За мен България е най-красивото място на планетата. Иначе обичам да пътувам, харесва доста Турция през лятото. Мечтая да отида в Америка, като дребна даже мечтаех да пребивавам там “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР