Хората искат избори или оставки, когато видят готова алтернатива или

...
Хората искат избори или оставки, когато видят готова алтернатива или
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Действията на Путин шокираха много от проруски настроените хора

" Хората желаят избори или оставки, когато видят подготвена опция или в действителност им е писнало. Те продължават да дават късмет на тази власт. Хората не виждат кой различен, какво друго може да стане. " Възраждане " ли ще пристигна, още по-голяма коалиция ли ще пристигна, някакви по-еднолични форми ли ще се усладят на хората. И хората споделят даже за оставка към момента " не ", камо ли за предварителни избори. " Този коментар направи пред БНР Първан Симеонов, изпълнителен шеф на " Галъп интернешънъл болкан ". " Правителството има шанса да поостане и всички, които бързат с прогнозите за неговото рухване, изпреварват събитията ", счита Симеонов.

" То е като във фолклора – има едни дни, когато споделят – детето, в случай че в този момент не почине, ще живее дълго. "

7+1 – това не е тото, толкоз партии биха имали депутати при предварителен избор в този момент

По думите му дребните сътрудници се пробват " общата ерозия да я пишат на сметката на огромния партньор – Политическа партия ".

" Имаме един мобилизиран ГЕРБ - не че пораства, само че е много корав. Не пада, търпеливо чака реда си и не пришпорва процесите ", уточни Първан Симеонов, обрисувайки част от електоралната картина.

При " Възраждане " може да има прочут прикрит избор. Ако управническата ерозия при Политическа партия продължи, " Възраждане " може да спори за първите места, съобщи политологът.

" За момента спорят за третото място с Движение за права и свободи, само че при Движение за права и свободи също има бонус избор. "

По думите му новата партия на Стефан Янев демонстрира добър старт и внезапно ускоряване.

По тематиката със Северна Македония в предаването " Преди всички " Първан Симеонов означи, че в случай че нещата стигнат до Народното събрание, това най-вероятно ще зависи от гласовете на ГЕРБ, само че предизвести:

" Ние в България имаме големия комплекс, че с всичко се съгласяваме. Сега това с Македония може в действителност да прелее чашата. Има моменти в историята, когато не е нужно да унижаваш една общественост. Българите ще преживеят оскърбление от това.

Понякога нещата не се вземат решение по джоба, вземат решение се на ценностно равнище. Погледнете данните за Украйна – българите не са на страната на това, което прави Путин. Да, има немалки дялове, които споделят – склонен съм с дейностите на Владимир Путин. Но доста по-осезаеми са дяловете на тези, които споделят – не съм склонен. Това не е инерция, не е русофилия. В България има обичайни проруски сантименти, само че дейностите на Путин в действителност шокираха даже доста от проруски настроените хора. 

Този народ може да отсее едното от другото. И като се появи някой и му каже – всичко, което не е правата линия, е Путин, този народ споделя – гледай си работата. Видяхме го с имунизациите. От заран до вечер едни хора им споделяха – вие сте тъпи Ганьовци, не се ваксинирате, и българите им споделиха – гледайте си работата, не сме тъпи Ганьовци, не ви имаме вяра. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР