Хората имат различни желания, цели и мечти. Колко от нас

...
Хората имат различни желания, цели и мечти. Колко от нас
Коментари Харесай

ТЕСТ: Изберете врата и разберете каква е най-голямата пречка в живота ви

Хората имат разнообразни стремежи, цели и фантазии. Колко от нас обаче работят в посока на сбъдването им? Изберете врата и разберете какво ви стопира да предприемете дейности в живота си.

Вратата алегорично съставлява прекосяването от един свят в различен, от познатото към непознатото. Вратата може да значи и преход към нови познания, нов стадий от живота. Изберете една от четирите вероятни порти и научете какво ви пречи да действате по този начин, както би ви се желало в действителност. Какво ви стопира и не ви разрешава да вървите решително напред към своите фантазии и цели?

 Добави изложение
Червената врата
Винаги, когато желаете да извършите нещо ново в живота си, страхът от неуспех ви блокира. Страхувате се, че няма да постигнете задачите си, не се чувствате задоволително подготвени за смяна или просто нямате смелостта да напуснете зоната си на комфорт. Въпреки това от време на време е належащо да се изправите пред тези свои страхове, в случай че желаете да съумеете.
Кафявата врата
Това, което ви стопира да действате, е мнението на близките. Изборите ви постоянно зависят от това какво мислят другите хора дотам, че предпочитате да се откажете от най-големите си стремежи. Не желаете да влизате в спор с околните си и вършиме огромна жертва. Опитвайте се понякога да следвате инстинктите си, без значение какво споделят другите.
Зелената врата
Вие сте нетърпеливи за смяна, само че всекидневието е това, което ви пречи да извършите първата крачка. Бихте желали да тръгнете по нови пътища и да изживеете нови завършения, само че не можете да го извършите, тъй като като че ли сте „ хванати “ в капан от навиците си. Защо не започнете с някои дребни, само че трайни промени? Направете приоритет своите цели и последователно правете място за тях.
Синята врата
Вашата изключителна сензитивност ви пречи да предприемете каквото и да е деяние, което ще докара до смяна. Освен това страхът от обстановки и хора, които могат да ви наранят, ви кара да се чувствате некомфортно и като че ли ви сковава. Поради тази причина предпочитате да не действате въобще. Имате потребност от повече храброст, с цел да преминете през това, в случай че желаете да измененията живота си.

Вижте също:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР