Хората често се доверяват само на чувствата си, когато започнат

...
Хората често се доверяват само на чувствата си, когато започнат
Коментари Харесай

Зодиите с най-добра съвместимост за брак

Хората постоянно се доверяват единствено на възприятията си, когато стартират по-сериозна връзка и не помнят, че в действителност може да има освен това, което да въздейства на връзките с колегата. Дори да не вярвате в това какво ви дефинират звездите, то зодиите несъмнено имат роля в характера на един човек и това по какъв начин той ще се развие в бъдеще. Често даже химията сред двама души се дефинира от техния знак. Има извънредно съвместими двойки и такива, които въобще не са подобаващи един за различен и раздялата сред тях може да пристигна бързо. Разбира се, както при всички друго, и тук има изключения, само че ето кои са най-хубавите съчетания на двойки, за които звездите вещаят благополучен фамилен живот:

 

Ето и зодиите с най-хубава съгласуемост за брак

 

Рак и Риби

Няма по-подходящи образци за толкоз сантиментални хора като Рибите. Понякога обаче хората от тази зодия са склонни да повярват даже на фантастични неща. Това постоянно води до разрушени сърца за този воден знак, само че вярата постоянно я има. Те са идеално подобаващи за Рак, който зад защитната си обвивка е едно огромно уязвимо сърце. Рибите освен са тези, които могат да разбият неговата черупка, а и за разлика от други знаци, са почтени за това огромно, любящо раково сърце. Това е романтика, вкоренена в дълбока и прочувствена връзка, цялостна с любов и взаимна обвързаност.

Овен и Лъв

Те са естествени спътници. Като огнени знаци тези двамата са нетърпеливи да извлекат оптимално наслаждение от живота. И двамата желаят сътрудник, който е подготвен да отиде на завършения и да види света с тях, въпреки че в тази ситуация с Лъва, той също е разчувствуван да разреши на света да го огледа и да му се полюбува. Управляван от Марс, Овенът внася пристрастеност във връзката, до момента в който управляваният от Слънцето Лъв предлага разсъдък и баланс. Заедно те вършат огнено дуо с огромни шансове да измине цялото разстояние на връзката. Струва си да заложите на такава двойка.

Телец и Козирог

Управляваният от Венера Телец е обвързван с огнището и дома. Това е знак, който просто желае да сътвори допустимо най-сигурния и първокласен домакински живот, а фантазията му е да откри някого, с който да го показа. Така до него застава Козирог – знак, който жадува за сигурност, конструкция и сътрудник, с който да построи семейство и както се споделя в приказките – да живеят щастливо до края на живота си.

Близнаци и Везни

И за Везните, и за Близнаците най-големият им боязън е скуката. И за двата знака е нужна непрекъсната умствена стимулация и провокации, като за тази цел се нуждаят от сътрудник, с който в никакъв случай няма да им свършат нещата, за които да приказват. За благополучие и на Везните, и на Близнаците в никакъв случай не им липсва остроумна задявка. Везните от време на време се нуждаят от независимо време за презареждане, което от своя страна дава на Близнаците време да се разхождат и да преследват личните си ползи и пристрастености. Това е просто тип баланс, който Везните желаят и той създава свободата, от която се нуждаят Близнаците, с цел да бъдат щастливи и задоволени в дълготраен проект.

Дева и Телец

За Дева е мъчно да откри сътрудник, който дава отговор на нейните високи стандарти и който също може да одобри градивна рецензия в добре замисления дух, в който е дадена. Телецът е по едно и също време твърдоглав и задоволително убеден, с цел да остане правилен на това, което е, без да приема противоположната връзка на Дева прекомерно съществено. Освен това Телецът е толкоз самоотвержен и обичащ, че той може да изкара страни от Девата, които тя самата даже не е знаела, че има. Девата демонстрира любовта посредством дейности, а не посредством думи, а Телецът я кара да желае да бъде най-любящият им сътрудник. Това е, което желаете до себе си за цялостен живот. Не го изпускайте.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР