Хора, пътували по-рано с компанията Саратовски авиолинии, разказаха в социалните

...
Хора, пътували по-рано с компанията Саратовски авиолинии, разказаха в социалните
Коментари Харесай

Пътници в социалните мрежи за самолетите на "Саратовски авиолинии": Молихме се два часа да останем живи

Хора, пътували по-рано с компанията " Саратовски авиолинии ", описаха в обществените мрежи, че машините на превозвача са били непригодни за полети. Те споделиха истории за това, с какво са се сблъсквали по време на пътуванията си. Вчера аероплан Ан-148 на " Саратовски авиолинии " се разруши малко след излитането си в Подмосковието, напомня Лайф ру. В Инстаграм Наталия Баранкова с ника moscow1yoga споделя, че веднъж вместо обещания аероплан Embraier тя и нейните спътници били качени в " окумуш, погубен " Як-42, в който " всичко се тресло, тропало и хлопало, повече от американско увеселително влакче ". " Молих през двата часа на полета. Креслото ми и креслата към мен бяха счупени, те просто не стояха във отвесна позиция, коланът ми не работеше... При кацането шасито издаваше подобен тон, като че ли самолетът ще се разпадне на части ", написа Баранкова в профила си.

От положението на самолетите на самолетната компания се възмути и Ани Мурадян с ника make_up_aniko. " Искрено се надявам, че най-малко след този случай ще бъдат подхванати някакви ограничения! Безумно ми е тъжно, че, с цел да се стартира да се работи, би трябвало да има жертви ", написа момичето.

Други консуматори също показаха своето неодобрение от " Саратовски авиолинии " и означиха, че по-добре да се пътува с всевъзможен различен превоз, в сравнение с с въпросната компания.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР