Хора от цялата страна са измамени от търговец на матраци

...
Хора от цялата страна са измамени от търговец на матраци
Коментари Харесай

Мамят възрастни хора с лечебни матраци

Хора от цялата страна са излъгани от търговец на матраци и възглавници. Стоките, рекламирани като " лечебни " са продавани най-вече на възразстни хора за сумата от 100 лева След поръчката обаче търговецът изчезва безследно. 

Сигналите от излъганите са десетки. Това се е случило след представянето на матраци и завивки в зали в санаториуми. Там главните жертви са възрастни хора., оповестява Нова тв.

В началото на декември Цецка Карабаджакова е на санаториум в Сапарева баня. Още в първите дни е препоръчано да участват на презентация за " лечебни матраци ". Търговецът се показва за Кирил Николов. 

``
реклама

" Това момче беше доста настоятелно, чака ни на вратата, дава ни брошурки. Черпи ни вафли, кафе. Говореше омайващо, че всички заболявания ще отминат незабавно. 

На презентацията са участвали съвсем всички гости на санаториума. Цените били към 700 лв., само че при изискване, че се поръча в този момент, другояче цените били двойни. Имало и алтернатива да платят капаро 300-400 лева, а след сключване на контракт да доплатят и останалите. 

" Аз му дадох 700 евро с ангажимента матраците и завивките да бъдат доставени в период от 30 работни дни. Нищо няма, не си подвига и телефона ".

Така схващат, че са излъгани. 

Справка демонстрира, че компанията на господин Кирил Николов е основана през 2005 година в София, а той е разгласен за притежател. Офис на посочения адрес не съществува, телефонът не подвига. Той не е открит и от контролните органи. 

" Не сме съумели да установим търговеца, тъй като няма стационарен офис. Има подадени тъжби и до КЗП и до полицията в Сапарева баня и други елементи на страната ", обявиха от КЗП.



При презентациите той обещавал, че клиентите ще получат и подарък. Комисията припомня, че при покупка на стока отвън търговски обект имат право да върнат продукта в границите на 14 дни. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР