HondaJet е най-бързият, най-високо летящият и най-икономичният бизнес самолет в

...
HondaJet е най-бързият, най-високо летящият и най-икономичният бизнес самолет в
Коментари Харесай

Най-продаваният малък бизнес самолет в света

HondaJet е най-бързият, най-високо летящият и най-икономичният бизнес аероплан в категорията си. В него са вложени редица софтуерни нововъведения от сферата на авиационния дизайн, като неповторимата OTWEM (от Over-The-Wing Engine Mount - мотор, инсталиран над крилото), настройка, която понижава коефициента на въздушно противодействие и по този метод доста усъвършенства динамичните индикатори и икономичността на гориво.

Освен това революционното изобретение понижава шума в кабината и усилва вътрешното пространство в нея, както и това на товарния отсек. Така и по този индикатор HondaJet е рекордьор в сегмента си. Моделът е оборудван и с най-усъвършенстваните стъклена пилотска кабина с навигационен инструментериум, особено приспособен за Honda - Garmin G3000.

43 бизнес самолета е доставила Honda Aircraft през 2017 година в Северна и Южна Америка, Европа и Азия. Поради непрекъснато възходящото търсене се постанова компанията непрестанно да усилва производството на летящата Honda и сега от завода й в Грийнсбъро, Северна Каролина, излизат 5 бройки месечно, осведоми Ayto Motor und Sport.

След като през 2015 година HondaJet получи документ от Федералната администрация по авиацията (FAA), бизнес самолетът продължи да се постанова като най-перспективния високотехнологичен модел в категорията. След като усъвършенства 13 скоростни върха, летателният уред се снабди и със международен околосветски документ. Honda Aircraft отвори ново дилърство в Гуангджу, Китай, и подписа контракт за доставката 16 бизнессамолета за френската самолетна компания Wijet.

Компанията Honda Aircraft е лично поделение на American Honda Motor Co., учредено през 2006 година. Централата на компанията се намира в Северна Каролина, Съединени американски щати.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР