Honda UK постави световен рекорд за книгата на Гинес за

...
Honda UK постави световен рекорд за книгата на Гинес за
Коментари Харесай

HONDA UK ПОСТАВИ РЕКОРД НА ГИНЕС ЗА ЛОГО С ТОПКИ ЗА РЪГБИ

Honda UK сложи международен връх за книгата на Гинес за най-голямата мозайка (лого) с топки за ръгби.

За основаването на мозайката бяха употребявани общо 2030 топки за ръгби с размер 5. От тях 813 червени топки за последователите и 1217 бели топки за подготовка. Топките са доставени от Gilbert, формалният снабдител на Англия за ръгби.

Мозайката покриваше повърхност от 104,6 кв.м на световноизвестния стадион Туикенхам – дом на тима на Англия по ръгби.

Рекордната мозайка с логото на Honda беше подложена на строги инспекции на качеството, с цел да се подсигурява, че дава отговор на разпоредбите на международните върхове на Гинес. Световните върхове изискват документални доказателства, в това число видео, снимка, отчет на контрольор и отчети на самостоятелни очевидци.

По-рано тази година Honda разгласи дълголетен контракт с Английския ръгби футболен съюз. Логото на Honda към този момент е на екипите за игра и образование за играчи под 18 и под 20 години в Англия, което е една от няколкото нови начинания.
Honda също поема ангажимент към всеобщите игри. Рекордните топки за ръгби, употребявани за образуване на мозайката, ще бъдат дарени на ръгби клубове и общини в Обединеното кралство.

Ръководителят на отдела за развиване на потребителската мрежа на Honda в Обединеното кралство Майкъл Дойл, сподели: „ Инициативата е основна за нашата цел за подсилване на връзките с локалните общностни групи. Най-малко 60 всеобщи ръгби клуба ще се възползват от достъп до по-висококачествено спортно съоръжение. ”

Рекордните топки за ръгби ще бъдат популяризирани от локалните дилъри на Honda.

Жан-Марк Стренг, ръководещ шеф на Honda UK, добави: „ Радваме се, че поставихме ново достижение в международните върхове на Гинес в дома на британското ръгби. Това беше опция да потвърдим нашия ангажимент към играта на един от най-емблематичните игрища в международния спорт, като в същото време влезем в книгите с върхове.

„ Силата на фантазиите “ е лозунгът на Honda. Да можем да изненадаме клиентите и сътрудниците си с сходна активност е необикновено. Това е нетрадиционно, само че също по този начин е невероятна опция, тъй като толкоз доста локални клубове ще се възползват от това. Спортът и общините са значими за нас и с неспокойствие чакаме да продължим да се стремим и към двете. “

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР