Honda обяви, че в завода на марката- Honda of Canada

...
Honda обяви, че в завода на марката- Honda of Canada
Коментари Харесай

Honda стартира производството на новото CR-V в Северна Америка

Honda разгласи, че в завода на марката- Honda of Canada Mfg. (HCM), е стартирало производството на напълно новото потомство на хитовия за марката CR-V.

От компанията споделят, че HCM е първото индустриално оборудване на Honda в Северна Америка, което качва на поточната си линия шестата генерация на кросовъра CR-V, и че в скоро време същото ще се случи в комплексите на марката в Съединени американски щати в Индиана и и Охайо, а след към месец ще бъде сложено началото и процеса по сглобяването на CR-V hybrid.

Honda може да се похвали с 40 години автомобилна индустриална история на територията на Северна Америка, както и с мотоциклетна от 1979 година.

През последните 4 десетилетия, Honda непрестанно усилва индустриалните си благоприятни условия и все още разполага с повече от 30 000 чиновници, работещи в 18 завода с общ годишен потенциал от 1.86 млн автомобила, съвсем 4 милиона мотора, включително и за самолета на марката- HondaJet, 500 000 генератора и други.

От Honda подчертават върху това, че през предходната календарна година, повече от 95% от продадените в Съединените Американски Щати модели на Honda и Acura са били създадени в Северна Америка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР