Honda обяви, че в резултат на общия си проект за разработка

...
Honda обяви, че в резултат на общия си
проект за разработка
Коментари Харесай

Honda, Cruise и General Motors пренасят програмата си за автономно управление и в Япония

Honda разгласи, че вследствие на общия си проект за разработка и въвеждане на пазара на системи и решения за автономно управление при колите с Cruise и General Motors, компанията слага началото на нова тестова стратегия в Япония, част от MaaS решението си за самостоятелна подвижност.

Следващата стъпка в новата самодейност на Honda ще бъде поемането на изпратените от Америка тестови коли на Cruise, които ще бъдат употребявани за новата изпитателна стратегия по-късно през тази година.

На по-късен стадий, от Honda имат намерение да разширят работата на MaaS с Cruise Origin- колата, която Honda, Cruise и General Motors разработват ексклузивно съгласно разбиранията си за автомобил с самостоятелно ръководство от ново поколение.

"Това съдействие с Cruise ще ни даде възможност да създадем ново равнище на мобилност и на всекидневие на хората ", коментира Такахиро Хачиго, президент и представителен шеф на Honda Motor. "Чрез дейното съдействие с партньорите, които споделят адекватен интерес и блян, Honda ще продължи да ускорява реализирането на бизнеса с автономни коли MaaS в Япония ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР