Honda обяви, че разширява портфолиото на емблемата си Civic Type R

...
Honda обяви, че разширява портфолиото на
емблемата си Civic Type R
Коментари Харесай

Honda анонсира Civic Type R Limited Edition и Type R Sport Line

Honda разгласи, че уголемява портфолиото на емблемата си Civic Type R с представянето на две негови специфични серии- Limited Edition и Sport Line, както и с въвеждането на приложението Honda LogR за акумулиране на данни по време на управлението и опция за подобряване на уменията на лидера.

С представянето на Civic Type R Limited Edition, Honda дава опция на потребителите да притежават най-екстремното изпълнение на модела досега, като главен акцент тук са новите детайли от леки композитни материли, олекотеният интериор, усъвършенстваната динамичност на пътя, новите дизайн детайли и оптимизирана аеродинамика. Автомобилът, от който за Европа са предпазначени единствено 100 единици, идва общоприетоо с BBS алуминиеви джанти, Michelin Cup 2 гуми, усъвършенствано окачване, спортни седалки с тапицерия Alcantara и други.

Civic Type R Limited Edition е оборудван с двулитров VTEC Turbo мотор с оптималната мощ от 320 конски сили и оптимален въртящ момент от 400 Нм, и е в положение да извърши класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди.

При серията Sport Line измененията имат за цел да придадат на автомобила по-стандартно излъчване, само че въпреки всичко акцентиращо върху потенциала с нов заден спойлер, 19-цолови алуминиеви джанти, дизайн детайли и други.



Новата функционалност Honda LogR се явява комбинация от бордовия компютър на автомобила и приложение за мобилен телефон, и дава опция на водача освен да следи съществени параметри на своята кола, по този начин и да проучва стила си на ръководство на пистата и отвън нея.

Системата Honda LogR разполага с три основни функции- Performance Monitor за разбор на работата на автомобила, Log Mode за запис на времена на обиколки на писта и Auto Score за мониторинг на ежедневния жанр на управление на лидера, в това число работата със спирачната система, педала на газта, кормилото и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР