Honda е подала заявка за патент за количка за пазаруване

...
Honda е подала заявка за патент за количка за пазаруване
Коментари Харесай

Honda превръща електрическия модел Prologue в супермаркет

Honda е подала поръчка за патент за количка за извършване на покупки или пък за пикник, която се вмъква комфортно в предната част на електрическия автомобил. Патентът е подаден в Службата за патенти и търговски марки на Съединени американски щати.

Патентът е за количка с електрически сгъваеми колела, интегрирани в това, което при електричките се назовава “frunk ” – от front и trunk. Както можете да видите от илюстрациите, количката може да се сгъва и разгъва благодарение на задвижващ механизъм, захранван от батерия. 

Когато я сгънете, просто я плъзгате назад в багажника. Батерията за количката се намира под люлката и се свързва с докинг станция, която е непрекъснато ситуирана в автомобила.

След като количката е сложена в док станцията, бордовата батерия се зарежда от доста по-голямата батерия на автомобила, която нормално се мери в kWh.

Задвижващият механизъм, който разгъва колелата, би имал минимално влияние върху акумулаторния блок Ultium (на General Motors), който Honda ще употребява в идните си електрически автомобили.

Kоличката има две кутии за движимости. Казваме „ движимости “, тъй като приложението на количката се простира оттатък шляенето по супермаркети, макар че наподобява подобряването на извършването на покупки е било главната цел на Honda.

Според японската марка „ има [редица] проблеми със съществуващите колички за извършване на покупки, които към момента не са решени “.

Харесва ни обаче частта с разтоварването. Тъй като кросоувърите и SUV колите стават все по-популярни, дистанцията сред общоприетата количка за извършване на покупки и ръба на багажника се усилва. Това е една от тези досадни аргументи, заради които е по-добре да си купите седан. 

По-младите хора няма да схванат за какво това е проблем. Но пробвайте се да вдигате тежки предмети, откакто навършите 50 години и всички тези години, през които сте играли футбол, ръгби, водна топка и тн. ви настигнат. Просто вкарвате покупките с количката на Honda и работата е свършена.
`
На тези години даже и 15 минути федербал могат да ви заземят за 3 дни от всякаква интензивност. 

Най-същественото преимущество при продажбата е вероятното заразяване на количките за извършване на покупки, за което в никакъв случай не сме се замисляли след пандемията.

В наши дни не можете да докоснете количка, без да се замислите кой може да я е обработвал преди този момент и дали си е измил ръцете, откакто е направил отмора в тоалетната. Ако последните няколко години ни научиха на нещо, то е, че хората са отвратителни.

Да имаш своя персонална количка, върху която имаш цялостен надзор, ни звучи като наслада. Това може да лиши Honda Prologue от малко място в багажника, само че в този случай си заслужава.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР