Honda анонсира първите подробности, снимки и видео на изцяло новото

...
Honda анонсира първите подробности, снимки и видео на изцяло новото
Коментари Харесай

Honda възроди легенда! Това е новото Motocompacto

Honda анонсира първите детайлности, фотоси и видео на напълно новото потомство на един от най-емблематичните артикули м цялата си история- Motocompo.

Новата Honda Motocompacto е създадена с концепцията да бъде решение за подвижност за последните няколко километра до дома или офиса- примерно след паркиране на публичен паркинг, като дебютира с напълно нов, само че въпреки всичко вечен, дизайн, сгъваема структура и напълно електрическо задвижване.

Ултракомпактното двуколесно електрическо Motocompacto ще бъде налично за закупуване от ноември тази година на цена от 995 щатски $, като ще предложи опция за изминаването на до 12 благи (около 20 километра) с оптималната скорост от до 25 км/ч и цялостно презареждане на интегрираната батерия за 3.5 часа в домашни условия.



Новата Honda Motocompacto, която се синхронизира със особено приложение за мобилен телефон, което дава достъп до спомагателни настройки и функционалности, е с междуоси от 74 сантиметра, дължината в разгънато положение е 97 см (74 см в сгънато), височината е надлежно 89 (74 см в сгънато), а ширината е 44 см (9.4 см сгънато).

С предно задвижване, новото Motocompacto, което е създадено от дизайн екипи на Honda в Охайо и Калифорния, и има 32 патента, тежи малко под 19 кг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР