Холивудският продуцент Харви Уайнстийн, който е обвинен от над 90

...
Холивудският продуцент Харви Уайнстийн, който е обвинен от над 90
Коментари Харесай

Уайнстийн: Хората забравиха работата ми, първи аз подадох ръка на жените - slava.bg

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн, който е упрекнат от над 90 дами в полов тормоз, се оплака, че хората не помнят, че точно той е почнал за първи път да нарежда представителки на нежния пол на челни позиции във филмовото произвеждане.

Направил съм повече филми, режисирани от дами и за дами, в сравнение с който и да е различен продуцент. Говоря за преди 30 години, не за в този момент, когато е съвременно. Аз бях пръв! Аз бях пионер! Работата ми беше забравена

изяснява Уайнстийн в изявление пред New York Post. Към момента маститият продуцент е настанен в болница, откакто претърпя интервенция на гърба.

В отговор на даденото от него изявление пък част от дамите, които го съдят за полов тормоз излязоха с отворено писмо. „ Той споделя в ново изявление, че не желае да бъде пропуснат. Е, няма да бъде. Той ще бъде запомнен като полов див звяр и непокаял се принудител, който взе всичко и не заслужава нищо “, гласи част от изказването на дамите. Подписа си под писмото са положили 23 дами, измежду които Ашли Джъд, Розана Аркет, Роуз Макгауън, Мелиса Томпсън и други

Припомняме, че единствено преди дни продуцентът съумя да подписа съглашение на стойност 25 милиона $ с десетки дами, обвинили го в полово посягане.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР