Холивудският екшън актьор Арнолд Шварценегер ще участва в шпионска приключенска

...
Холивудският екшън актьор Арнолд Шварценегер ще участва в шпионска приключенска
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер става шпионин на ЦРУ, чиято дъщеря също е таен агент - slava.bg

Холивудският екшън артист Арнолд Шварценегер ще взе участие в шпионска приключенска поредност на Netflix, написа уеб сайтът на сп. "People ". От стрийминг платформата оповестяват, че са придобили правата за към момента неозаглавения сериал, който ще включва осем едночасови епизода. В поредицата 73-годишният Арнолд Шварценегер ще си партнира с актрисата Моника Барбаро, която феновете скоро ще могат да гледат в продължението на "Топ Гън " с Том Круз. Според описанието на компанията Шварценегер и Барбаро ще играят татко и щерка, които откриват, че и двамата работят скрито за Централно разузнавателно управление на САЩ.

"Те осъзнават, че цялата им връзка е била неистина, и че въобще не се познават. Чрез двама души, принудени да се обединят като сътрудници, нашата поредност наблюдава универсалната фамилна динамичност на фона на шпионски завършения, приказен екшън и комизъм ", се показва в резюмето.

Актьорът от "Терминатор ", който е и изпълнителен продуцент, споделя, че е извънредно разчувствуван от опцията да работи над сериала. Въпреки че това е първият ефирен план по сюжет за Шварценегер, работата в малкия екран не му е непозната, напомня Българска телеграфна агенция. Преди години актьорът и някогашен губернатор на Калифорния за малко водеше риалити предаването "Стажантът ", наследявайки дългогодишния му водещ Доналд Тръмп.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР