Холивудският ас Джерард Бътлър ще бъде продуцент на екшънтрилъра, който

...
Холивудският ас Джерард Бътлър ще бъде продуцент на екшънтрилъра, който
Коментари Харесай

Джерард Бътлър връща Нина Добрев в България! Снима нов филм с режисьора на „Умирай трудно“

Холивудският ас Джерард Бътлър ще бъде продуцент на екшънтрилъра, който ще докара на родна земя канадската актриса с български корени Нина Добрев и сътрудника й Аарън Екхарт.

Работата по продукцията се чака да стартира до седмици, като за задачата екипът ще дебаркира в стyдиата на „ Ню Бояна “ в България и Гърция. С продажбите на The Bricklayer ce заемат от Millenium Media , които ще продуцират заглавието дружно с Джерард Бътлър.

Очевидно артистът и притежателите на продуцентската компания са заровили томахавките между тях, откакто предходната година Бътлър заведе дело за пропуснати изгоди против продуцентите на франчайза му, включващ заглавия като „ Код:  Олимп “, „ Код: Лондон “ и „ Код: Ангелът ”.

Искът, който бе против Nu Image/Millennium Fi1ms и Padre Nuestro Productions, e поради първия от изброените филми, който направи премиерата си през 2013 Г. От Nu Image, която е измежду стyдиата, против които шотландският артист подаде желае си, обявиха, че няма учредения за делото и изказванията му, тъй като докладите от боксофиса са проверявани и преди от инспектори на артиста.

Режисьор на идния филм ще е Рени Харлин, който феновете познават от работата му по „ Умирай мъчно 2 “ и който през последните две години снима друга продукция у нас, а дори откри и любовта и се ожени. Сценарият е написан пo романа на Ноа Бойд Beautiful antl the Damned, като по него работят Мат Джонсън и писателката Хана Вег.

The Bricklayer е първият път, в който Добрев ще се върне в България поради работата си. Въпреки че фамилията й емигрира към Канада, когато тя е едвам на 2 година, звездата продължава да се прибира в София съвсем всяка година, с цел да посети роднините си, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР