Холивудският актьорът Долф Лундгрен разкри в откровено интервю, че от

...
Холивудският актьорът Долф Лундгрен разкри в откровено интервю, че от
Коментари Харесай

Долф Лундгрен разкри, че води сериозна осемгодишна битка с рака

Холивудският артистът Долф Лундгрен разкри в искрено изявление, че от осем години води борба с рака и сподели, че положението може да е породено от предходната му приложимост на стероиди.

Шведският артист, който стана прочут с превъплъщението си в Иван Драго в " Роки 4 ", за първи път приказва за протичащото се с него в предаването " В дълбочина с Греъм Бенсинджър ".

Битката на Долф Лундгрен стартира през 2015 година, когато лекарите за първи път откриват и отстраняват недоброкачествен израстък на бъбрека.

През идващите пет години нещата наподобяват наред. През 2020 година обаче артистът се връща в Швеция и откакто получава киселинен рефлукс, си прави ядрено-магнитен резонанс. Оказва се, че в тази област има още няколко тумора.

Долф Лундгрен споделя, че по това време му откриват още шест тумора, един от които е станал прекомерно огромен, с цел да бъде отхвърлен, тъй че му се постанова да стартира систематична терапия. Още тумори са открити през есента на 2021 година, когато Лундгрен идва в Лондон, с цел да снима продълженията на " Аквамен " и " Непобедимите ".

Нещата се оказват доста по-лоши, в сравнение с наподобяват.

" Лекарят заприказва за всички тези разнообразни тумори отвън бъбреците. Започна да споделя неща като: " Вероятно би трябвало да си вземете отмора и да прекарвате повече време със фамилията си " и така нататък Попитах го: " Колко време мислиш, че ми остава? " Мисля, че сподели две или три години, само че по гласа му разбрах, че евентуално счита, че е по-малко " , споделя Долф Лундгрен.

Мисълта, че може да почине не стряска артиста, който споделя, че е имал " страховит живот ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР